mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A klímatudatosságért hirdettek fotó- és videópályázatot Balassagyarmat térségében
2021-02-01 10:26 [MTI + Mediainfo.hu]

Általános és középiskolás tanulók számára írtak ki fotó- és videópályázatot három nyugat-nógrádi településen, a fiatalok klímatudatosságának erősítésére.

A verseny meghirdetője Balassagyarmat, Ipolyszög és Patvarc önkormányzatainak konzorciuma, amely közösen dolgozik a térségi klímastratégián - tájékoztatta a konzorcium az MTI-t.

Mint írták, a Széchenyi 2020 program keretében 10,5 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósítják meg a "Balassagyarmati térségi klímastratégia kidolgozása" című projektet, melyben kiemelt feladat a helyi lakosság, azon belül is a fiatalok szemléletformálása.

A projekt egyik részeleme egy helyi tanulmányi verseny, mely során a tanulók megismerkedhetnek az éghajlatváltozás hatásaival, a problémákkal, és megoldási javaslatokat kaphatnak úgynevezett jó gyakorlatok bemutatásával, amelyet saját életükben is hasznosítani tudnak a klímavédelem területén.

Ehhez kapcsolódóan fotó- és videópályázatot hirdettek "Mit tehetek én?" címmel. A pályamunkáknak egy fotó vagy rövid videó elkészítésével kell választ adniuk arra, hogy mit tehet a lakosság szűkebb környezetében a Föld vízkészletének megóvása és körültekintő felhasználása érdekében.

A pályázaton Balassagyarmat, Ipolyszög és Patvarc általános és középiskolás tanulói vehetnek részt február 28-án éjfélig, az eredményhirdetés és a nyertes pályamunkák bemutatása a Víz világnapján, március 22-én lesz. Mindkét kategóriában az első három helyezettet díjazzák.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!