mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mikor mekkora konténerre van szükségem? (x)
2021-02-18 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ma már egyre többen jönnek rá, hogy a hulladék szállítására szolgáló konténerek mekkora segítséget tudnak számukra nyújtani.

Már nem lep meg senkit, ha egy magánházhoz konténert tesznek le. Ma már tudják az emberek, hogy nem csak nagyobb építkezésekkor jön jól egy konténer.

Ha véletlen kétségeid vannak még, hogy valóban érdemes-e konténert rendelni, akkor most próbálom eloszlatni ezen kételyeid. Egyúttal segítséget szeretnék neked nyújtani, hogy könnyebben be tudd lőni, hogy mekkora konténerre lesz szükséged. Lássuk!

Mikor érdemes konténert rendelni?

Alapvetően akkor érdemes konténert rendelned, ha valamit, ami nagy, vagy sok van belőle, szeretnél eltüntetni. Ez lehet például a klasszikus sitt (építési törmelék), mely minden építkezésnél, felújításnál, bontásnál nagy mennyiségben keletkezik. Ha ez időben össze van szedve egy helyre (pl. a konténerbe), akkor nagyban meg tudja gyorsítani a munkafolyamatokat, az építkezést.

Ezenkívül érdemes még a költözések körüli lomtalanításokra is gondolni, mely könnyebb egy konténerrel. Legyen szó akár arról, hogy te cseréled le a bútoraid, vagy arról, hogy az előző tulaj otthagyott neked minden kacatot. Bármelyikről is legyen szó, aranyat ér egy konténer, melybe minden szemetet bele tudsz pakolni költözéskor.

A kert körüli munkák során, egy komolyabb kertrendezésnél is nagyon jól tud jönni egy konténer. Ebből is láthatod, hogy szinte határtalanok a lehetőségek. Szinte. Ugyanis ennek a szállítási módnak is megvannak a határai, amik ezek: elektronikai hulladék, veszélyes hulladék. Ezektől alap esetben nem tudsz konténeres szállítással megszabadulni.

A konténerek méretei és melyiket mikor érdemes rendelni

A Konténer Rendelés csapata nagyon segítőkész, és látszik, hogy profik, értik a dolgukat. Az ő segítségükkel tudom most neked megírni azt is, hogy mikor mekkora konténerméretre lehet szükséged. Ha konténerre lesz szükséged, válaszd a Konténer Rendelést, és érteni fogod, hogy miről beszélek.
 
  • 4 m3-es konténert akkor rendelj, ha családi ház építésekor az utolsó simítások során összegyűlt hulladékot szeretnéd elszállíttatni. Továbbá kisebb garázsok lomtalanításához is elegendő lesz.
  • 5 m3-es konténerre akkor lehet szükséged, ha bútoroktól szeretnél megszabadulni. Ügyelj arra, hogy a legnagyobbak lapra legyenek szerelve.
  • 6 m3-es konténerbe kerülhet az építési törmelék, a sitt. Ettől a mérettől kezdve rendelik a konténereket a leggyakrabban épületek bontásához.
  • 8 m3-es konténerbe már rengeteg minden belefér. Ha nagy mennyiségű bontási törmeléket vagy nagyobb ház építéséből megmaradt hulladékot akarsz elszállíttatni, ezt válaszd. Ezt pakolhatod vegyesen is, így nem kell külön konténer minden hulladéktípusnak.


Nem mindig a konténerrendelés a megoldás

Zöldhulladékot tudsz komposztálni, megunt bútort pedig elajándékozni vagy eladni. Minden másra ott a konténer.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!