mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Varázsoljon tiszta vizet otthonába pult alá szerelhető víztisztítóval (x)
2021-03-12 09:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ön is szeretne tiszta, egészséges ivóvizet fogyasztani otthona kényelmében nap mint nap?

Fontosnak tartja a környezet védelmét, éppen ezért az ásványvizes palackok vásárlása helyett környezettudatosan oldaná meg a napi ivóvízfogyasztását? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, akkor jó helyen jár.

Mai cikkünkben a víztisztító készülékek típusait nézzük meg közelebbről, illetve a pult alá szerelhető víztisztítóról írunk részletesebben.

Víztisztító készülékek típusai

Típus szerint alapvetően háromfajta készüléket különböztetünk meg: hordozható, csapra szerelhető és pult alá szerelhető víztisztító készülék.

A hordozható víztisztító készülék legnépszerűbb típusa kétségtelenül a vízszűrő kancsó. A vízszűrő kancsóban lévő szűrőbetét a vízben lévő szennyeződések egy részét köti csak meg. Népszerűsége leginkább kedvező árfekvésének köszönhető, illetve annak, hogy kis helyen is elfér, könnyen hordozható és a szűrőbetét cseréje is egyszerű és gazdaságos. Hátránya ugyanakkor, hogy kis mennyiségű szűrt vizet tud csak előállítani.

A csapra szerelhető víztisztító szintén alacsony költséggel bír, kis helyet foglal és könnyen felszerelhető.

A pult alá szerelhető víztisztítónak már magasabb a beszerzési ára, ugyanakkor az előző típushoz hasonlóan ez is nagy hatékonysággal szűri a vizet.

Pult alá szerelhető víztisztító előnyei

Ahogy a neve is mutatja, a pult alá szerelhető víztisztító készülék a konyhapult alsó részére kerül, a mosogatótálca alá. A tisztított víz itt egy külön csapból jön.

A pult alá szerelhető készülék előnye, hogy kis helyen is elfér és könnyen felszerelhető. A pult alá szerelhető víztisztító nagy hatékonysággal szűri meg a csapvizet. Nem kell mást tennie, csak megnyitja a csapot, és azonnal tiszta víz érkezik a poharába. Fontos kiemelni, hogy a magas szűrési hatékonyság mellett a hasznos ásványi anyagok megmaradnak az ivóvízben.

AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító elegáns csapteleppel

A pult alá szerelhető víztisztító készülék kombinált szűrési rendszerének köszönhetően azonnal tiszta vízzé alakítja a csapvizet. A népszerű víztisztító kancsókkal szemben mintegy 10-szer több szennyeződést távolít el. Speciális Claryum™ szűrőtechnikájának köszönhetően 97%-os hatékonysággal távolítja el a klórt és annak származékait. Eltávolítja továbbá az ólmot, a higanyt, néhány klórnak ellenálló egysejtű parazitát, szerves vegyi anyagokat (pl. rovarirtók) és gyógyszerszármazékokat (pl. ibuprofen) is. Emellett ugyanakkor az emberi szervezet számára hasznos ásványi anyagokat megőrzi a vízben.

A készülék használatával nem kell többé ásványvizes palackokkal terhelnie a környezetet, környezetbarát módon fogyaszthat tiszta ivóvizet. A készülék ára már néhány hónap folyamatos használat mellett megtérül. A vízszűrő betétet pedig elegendő félévente cserélnie.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!