mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hungexpo: sikeres volt az első virtuális AGROmashEXPO kiállítás
2021-03-08 12:08 [MTI + Mediainfo.hu]

Sikeres volt az első virtuális AGROmashExpo, a rendezvény négy napja alatt - március 3-6. között - a 4000 látogató 11 000 alkalommal látogatta meg valamelyik kiállító standját - közölte a Hungexpo Zrt. az MTI-vel.

A kiállítás további egy hétig látogatható még az online térben.

A Hungexpo az idén Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROMmashEXPO-t virtuális formában rendezte meg a COVID-19 járványhelyzetben elrendelt korlátozó intézkedések miatt.

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve a potenciális partnerek számára. A virtuális kiállításra érkező látogató, akár a saját otthonából, vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet az adott termékről, szolgáltatásról. A kiállítók az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt, letölthető anyagokat a termékeikről, szolgáltatásaikról az érdeklődőknek. Az "élőben" megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható, és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.

A közleményben idézik Ganczer Gábort, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatóját, aki a vállalat saját virtuális stúdiójából közvetített megnyitón emlékeztetett rá, hogy ez a mostani az első teljesen virtuális kiállításuk, ami nemcsak a Hungexpo, hanem az egész magyar kiállításszervezői szakma számára mérföldkőnek számít.

A Hungexpo Zrt. közölte azt is, hogy a kiállítókkal és a szakmai partnerekkel egyetértésben úgy döntött, a virtuális FeHoVa-t, a Kárpát-medence vadászainak és horgászainak legnagyobb rendezvényét, valamint a vele egy időben tervezett virtuális Budapest Boat Show-t nem rendezi meg. Ugyanakkor felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy az Egy a természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon külön pavilonban, FeHoVa+ néven szeptember 30. és október 3. között találkozhatnak a kiállítók és látogatók. A következő Budapest Boat Show megrendezésére 2022. március 3-6. között kerül sor.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a CONSTRUMA/ HUNGAROTHERM/ OTTHONDesign otthonteremtési kiállítási csokrot 2021. június 2-6. között, a MACH-TECH és Ipar Napjai szakkiállításokat 2021. június 15-18. között tekinthetik meg az érdeklődők - tájékoztatott a Hungexpo Zrt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!