mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Próbáld ki a Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulákat! (x)
2021-03-12 12:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kotyogós kávéfőzők ideje lejárt. Manapság a modern világnak és a rohanó életmódnak köszönhetően nincs ideje az embereknek arra, hogy hosszú perceket szenteljenek a kávézás mozzanataira.

Főleg nem akkor, ha akár rendelkezésre is állhat egy olyan gépezet, amely felgyorsítja és megkönnyíti a folyamatot.

Ilyen gépezet a Dolce Gusto által gyártott kapszulás kávéfőző, amelyhez most kedvezményes áron megvásárolhatod a Dolce Gusto gépekkel komaptibilis kávékapszulákat, változatlan minőségben.

Miért válassz kapszulás kávéfőzőt?

Az ember ma már minden folyamatot szeret leegyszerűsíteni és felgyorsítani, hiszen a napjainkban uralkodó életmód nem engedi meg számára, hogy megfelelő mennyiségű időt szánjon a reggeli készülődésre. Éppen ezért a kapszulás kávéfőzők megfelelő megoldást nyújthatnak a problémára, mivel egyetlen gombnyomás segítségével elkészíthetővé válnak a finomabbnál finomabb koffeines italok.

Azonban az ilyen kapszulás kávéfőzők esetében, míg magát a gépezetet sokszor kedvezményes áron is beszerezheted, addig a kapszulák kifejezetten drágák lehetnek, főleg akkor, ha naponta 3-4 csészével is fogyasztasz, vagy a családodban, esetleg a cégnél többen is szeretik a kávét.

Legtöbb esetben az eredeti Dolce Gusto kávékapszulákat 100-110 Ft/kapszula áron szerezheted be, ami hatalmas költség lehet. Azonban erre is létezik alternatív megoldás, hiszen az Olcsokave.hu gondol az igényeidre, és kedvezményes áron, ám kiváló minőségben kínálja kávékapszuláit, amelyek kompatibilisek a Dolce Gusto kávéfőzővel is. Mivel a cég elsődleges célja, hogy csodás kávézási élményt biztosítson, így garantáltan nem fogsz csalódni az általuk kínált termékekben.

Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák

Választékuk igen széles körű, megtalálhatod az Arabica és a Robusta kávéfajták különlegességeit egyaránt, mindezt egyedi ízekkel kombinálva koffeines és koffeinmentes változatban egyaránt. A kapszulák 16 darabos kiszerelésben vásárolhatók meg. Kipróbálhatod a hagyományosabb vonalat képviselő Caffé Classico, Arabica, Intenso, Qualita Oro és koffeinmentes változatot egyaránt.

Amennyiben egy kis egyediségre vágysz, és édesszájúnak mondanád magadat, akkor neked való a Creme Brulee, a Cioccolata, azaz forró csokoládé vagy Mocaccino, vagyis a tejes-csokis kávékülönlegességet tartalmazó kapszulák egyike. Gyengébb kávék kedvelőinek való a Caffe Latte, a Cappuccino vagy a Cortado kapszula.

Továbbá a teásokról sem feledkeztek meg, hiszen kipróbálhatod az erdei gyümölcs, a zöld citromos és a gyömbéres gyógyteákat kapszulába zárva. Egy könnyed ebéd elkészítésében is segítségedre lehet a kávégép, mivel egyetlen gombnyomással készíthetsz paradicsom-, póréhagyma- és articsóka-, zöldség-, gomba- vagy francia hagymalevest egyaránt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!