mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Prémium szolgáltatásokkal saját márkás termékeiért (x)
2021-03-12 14:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha Ön saját márkás termékeket tervez a piacra dobni, partnereitől elvárja, és el is várhatja a prémium szolgáltatásokat.

Mégiscsak az Ön termékei megalkotásával kapcsolatos szolgáltatásokról van szó!

Aki már vezetett be saját márkás terméket, az tudja, hogy mennyire fontos lépés ez egy vállalkozó vagy egy vállalkozás életében. Ebben a cikkben segítünk Önnek átgondolni, hogy mire érdemes figyelnie, mire kereshet profi kivitelezőt, és tippet is adunk, hogy kihez forduljon.

Miért pont saját termék?

Lehet, hogy Ön egy híres ember, vagy szakértője a területének, esetleg egy kereskedő, aki többre vágyik? Bármelyik is legyen, előfordulhat, hogy már megfordult a fejében, hogy önálló márkát, saját terméket vezet be a piacra. Kis túlzással saját gyermekünkként tekintünk termékünkre. Büszkeséggel tölt el minket, ha ránézünk, ha látjuk megvalósulni. Ebben persze benne van az alkotás öröme is. Ugyanakkor fontos szempont a profitabilitás, az eladhatóság is, mert nem hátrány, ha meg tudunk élni saját termékünkből. És ha ezzel a termékkel még segíthetünk másoknak is, az csak hab a tortán.

Mindez ma már nem akkora kuriózum. Épp azért nem, mert már található a piacon olyan profi szolgáltatásokat nyújtó cég, aki gyakorlatilag mindenben a segítségére lehet. Önnek csak meg kell álmodnia a terméket, majd meg kell oldania az értékesítést. A kettő között bízzon mindent egy profi csomagolócégre!

Ezeket a prémium szolgáltatásokat érdemes igénybe venni

Ha már beszéltünk a profi cégekről, akik megvalósítják álmai termékét, nézzük, milyen prémium szolgáltatásokat várhat el. Gyakorlatilag mindent, ami egy gyártás során felmerül. Kezdve a különböző csomagolási megoldásoktól (flakonok, kupakok, stb.) egészen a termékek kiszállításáig.

Elvárható, hogy akár környezetbarát csomagolások közül is választhasson. Tudják megvalósítani a grafikai és egyéb elképzeléseit. Akár saját, egyedi formatervezési ötleteit is tudják megvalósítani. Kérhessen mintát a tárolódobozokból, címkékből, kupakokból, stb. Oldja meg a termék bérgyártását, betöltését is. És szintén nagyon fontos még az is, hogy mindig legyen elérhető az Ön számára a megbízott cég.

A fenti linken elérhető Allinpackaging.hu épp egy ilyen profi cég, professzionális szolgáltatásokkal. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Önnek már csak értékesíteni kell az új termékeit

Ha jól választott céget, azaz olyan mellett döntött, aki minden professzionális szolgáltatást nyújt az Ön számára, nyert ügye van! Egy professzionális szolgáltatásokat nyújtó cég képes levezényelni a teljes folyamatot úgy, hogy Önnek gyakorlatilag csak az ötletet kell megadnia hozzá. Majd persze tartania kell a kapcsolatot a céggel a különböző szakaszoknál, mert pl. jóvá kell hagyja a címkét, stb. De mindez semmiség. Nagyon megkönnyítik a saját termékének bevezetését. Mindenképp éljen a lehetőséggel!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!