mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nem változott az észak-amerikai kasszasikerlista
2021-03-16 10:59 [MTI + Mediainfo.hu]

A Disney animációs kalandfilmje, a Raya és az utolsó sárkány vezeti továbbra is az észak-amerikai kasszasikerlistát, 5,5 millió dollárért váltottak rá jegyet a mozikban - adta hírül a variety.com.

Ez az előző héthez képest 35 százalékos visszaesést jelent, de így is már 15,8 millió dollárt ért el a forgalmazása a belföldi piacon. Nemzetközi színtéren a héten 36 millió dollárt zsebelt be, így bemutatása óta 52,6 millió dollárt hozott a Disneynek.

Az észak-amerikai kasszasikerlista második helyén a Warner Bros. stúdió Tom és Jerry egészestés animációja áll négymillió dollárral. A klasszikus rajzfilmsorozat alapján született mozifilm Észak-Amerikában 28 millió dolláros (7,1 milliárd forintos) jegybevételnél tart forgalmazása harmadik hétvégéjén.

A Lionsgate stúdió Chaos Walking című filmje, amely Tom Holland és Daisy Ridley főszereplésével készült, a harmadik helyen végzett 2,25 millió dolláros (1,2 milliárd forint) jegyeladással. A százmillió dolláros (31 milliárd forint) költségvetésből született film az elmúlt tíz napban 6,9 millió dollárt forgalmazott nemzetközi szinten, a világ 33 országában ötmillió dollárt hozott a Lionsgate-nek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!