mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A magyar MacBook billentyűzet használatának fontosabb sajátosságai (x)
2021-03-24 09:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Miben más a magyar MacBook billentyűzet, összevetve a hagyományos Windows-féle billentyűzetekkel?

Mennyire lehet gyorsan és zökkenőmentesen elsajátítani a gyakorlati alkalmazását? Illetve hogy lehet azt még kényelmesebben kivitelezni?

Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a cikk keretei között. Nem titkolt célunk megmutatni azt, hogy felhasználói szempontból mekkora kiemelt hozzáadott értéke van a magyar MacBook billentyűzet alkalmazásának.

Windowsról a MacBook billentyűzetre átszokni bizony nem is annyira egyszerű

Különösen abban az esetben, hogyha már hosszú évek óta Windows gépekhez és billentyűzethez szoktunk hozzá. Ilyenkor bizony szükség lehet egy kis időre, hogy a fontosabb eltérésekhez sikerüljön hozzászokni.

Merthogy egyes billentyűk és kombinációk nem ott és úgy fognak működni, ahogyan azt csípőből nyomni akarja a Windows billentyűzethez szokott felhasználó. Aggodalomra persze semmi ok. Meglepően rövid idő alatt tudunk beleszokni a magyar MacBook billentyűzet zökkenőmentes használatába.

Amit a magyar MacBook billentyűzet első használatakor érdemes elsajátítani

A kulcskérdés az lesz, hogy a @, €, *, <, ? karaktereket milyen gyakran alkalmazzuk. Azért végignézve ezt a listát nem nehéz azt belátni, hogy egyes billentyűket bizony nem lehet nélkülözni. Úgyhogy nincs mese, első körben meg kell majd szokni az új helyüket.

Ez lesz a legfontosabb teendő akkor, amikor a magyar MacBook billentyűzettel elkezdünk szorosabban is megbarátkozni. Viszont nincs mitől félni tényleg, nem rakétatudományról van szó. Olyannyira nem, hogy előttünk felhasználók tízezreinek sikerült már elsajátítani ezt az egyébként markáns váltást.

Minden csak gyakorlás kérdése. Hogyha egyébként is viszonylag sokat használjuk magát a gépet, akkor maga az átmenet minden bizonnyal gyors és zavartalan lesz. Pláne úgy, hogy a magyar MacBook billentyűzet akár kiegészítőként is megvásárolható.

Fontos, hogy igény szerint akár kiegészítő magyar MacBook billentyűzetet is beszerezhetünk

Bizony, kiegészítő magyar MacBook billentyűzet, aminek az alkalmazásához még csak vezetékre sincs szükség. Merthogy a magyar MacBook billentyűzet Bluetooth segítségével másodpercek alatt csatlakoztatható magához a laptophoz.

Innentől kezdve pedig elképesztően kényelmes alkalmazást tesz lehetővé. Magát a készüléket bátran fel tudjuk tenni akár egy praktikus állványra vagy asztalra, a magyar MacBook billentyűzetet pedig magunk elé tudjuk venni, ahol az kényelmes lesz.

Úgyhogy a használatának a gyakorlati lépései ezzel még inkább kényelmesen abszolválhatók lesznek. Pikk-pakk úgy fogjuk érezni, mintha világ életünkben erre születtünk volna. Olyannyira megszereti az ember, hogy nem is igazán szeretne mást használni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!