mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vendéglátás otthon, profi módra (x)
2021-04-20 12:38 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kerti és teraszbútorra lesz szükséged, ha az udvaron és a kertben szeretnéd vendégül látni a szeretteidet.

Egy grillparty vagy akár egy szűk körben megrendezett összejövetel alkalmával is szükség lesz ülőalkalmatosságokra, kávézó- vagy étkezőasztalra. Olyan vendéglátó bútorokat érdemes választani, amelyek egyébként is tetszenek, de emelett a lehető legjobban szolgálják ki a vendégeidet.

Az anyagukat tekintve készülhetnek fémből, fából vagy műanyagból is. A stílus, a design és a kert nagysága is meghatározó lehet a vásárlás során. De ne engedd, hogy a divat diktálja a választásodat. Legyél egyedi, és keresd meg azt a bútort, amellyel kifejezheted a saját ízlésedet, és amely illik a kertedbe és az udvarba.

Hangulatfokozó vendéglátó bútorok

Ha vendégeid vannak, akkor ők is közelebbinek érzik majd ezeket az egyediséget sugárzó bútordarabokat.

Máskülönben a bárszékek és hasonló felszerelés is könnyen az összejövetelek fénypontjává válhatnak. Egy jól megszervezett koktélparti vagy akár egy csendes összejövetel is lehet életre szóló élmény bárki számára. Adjuk meg a módját a szeretteink és barátaink vendégül látásának.

Egy jól kiválasztott hangulatfénnyel és egy kényelmes kerti bútorral biztosan lenyűgözöd a vendégeidet. Kényelmes, praktikus és filmbe illő. Hogyha ezek mellett még egy jól összeválogatott zene is szól a kertedben, te leszel a kerti partik császára, és azután mindenki a te kertedben akar majd ücsörögni és lazulni.

De nemcsak az otthoni használatra szánt bútorok között nézelődhetsz. Léteznek vendéglátós bútorok is, amelyek alapvetően keményebb anyagból készülnek, minőségüket tekintve ellenállóbbak és intenzív használatra lettek kialakítva.

A dizájnt tekintve kevésbé egyediek, azonban megtalálhatók ezek között is azok a darabok, amelyek elkápráztatnak, és tökéletes tartozékai lehetnek bármely kerti vagy szabadtéri rendezvénynek.

Stílus a kertben

A bútordarabok dizájnját illetően érdemes lehet a ház teljes összképét is figyelembe venni. Egy dizájner megmondhatja, hogyan tervezd meg a berendezést, de azt ajánljuk, hogy a szakember kikérdezése mellett a saját ízlésedre is hallgass, és például a különleges helyiségeket, mint például a fürdőszoba, a tökéletes és kényelmet jelentő bútorokkal rendezd be. Ez az a helyiség ugyanis, amelyet valószínűleg minden vendég használni fog az összejövetel során.

A bárszékeket is számba vehetjük, ha már vendéglátásról esett szó. A magasított székek különlegessége épp a magasságukban rejlik. Egy bár előtt ülő csapat teljesen átszellemül. A bár hangulatához igazodik, és a bútordarabok olyan testhelyzetre késztetik a rajtuk ülőket, hogy nyitottak és aktívak legyenek. A bárszékek emellett gyönyörű komplementer bútordarabok is lehetnek az általuk életre keltett terekben. Mozgást, dinamizmust sugallnak, és hívogatóan csalogatnak minket, hogy "foglaljunk helyet!".Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!