mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tökéletes babaszoba nem létezhet biztonságos kiságy, babafészek nélkül (x)
2021-04-22 09:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A skandinávok babaszobájának már a '80-as évek óta meghatározó kiegészítője a babafészek, nálunk mindössze néhány éve vált ismertté, de hamar népszerűvé vált az újszülött és kisgyermekes szülők körében.

Kényelmet és biztonságot ad mind a babának, mind a szülőknek, így feltétlenül gondoljunk rá a babatermékek beszerzése során.

A babafészek előnyei

A babafészek ma már számos formában, méretben és a legkülönbözőbb színvilágban megtalálható a boltok polcain. Számtalan előnye miatt közkedvelt termék a babavárás során, illetve egy pár hónapos baba kényelmének megteremtéséhez. A nyugodt alvást és a biztonságot nyújtja a baba számára, a biztonságérzetet pedig a szülők számára.

Az újszülött baba az anyaméh szűkössége után a babafészek ölelésében biztonságban érzi magát itt a tágas külvilágban. Kiegyensúlyozott így az alvása, többet és jobban alszik, míg a szülők életét, éjszakáit is nyugodtabbá teszi.

A puha kuckó elhelyezhető a kiságyban, de bátran használható a szülők ágyán is, ha együtt aludnánk a babával, mivel a szivacsos pereme megvédi őt, ha rosszul fordulnánk, vagy ha a baba mocorogna, akkor sem esik le az ágyról. Mivel bárhol használható, ezért utazás alatt se felejtsük el magunkkal vinni, és ezzel a baba megszokott környezetét könnyen biztosíthatjuk.

Egy igazi multifunkciós találmány, amely nem hiányozhat egy bababarát környezetből sem.

Bababarát, biztonságos kiságy

A kiságy talán az a szó, amit mindenki mondana, ha megkérdeznénk, mi jut először eszébe a babaszobáról. Nyilván nem biztos, hogy rögtön egy egész babaszobát be kell rendezni, viszont kell egy bababarát hely, amelynek valóban elengedhetetlen része a biztonságos kiságy. A kiságyban pedig a babafészek a legideálisabb kiegészítő, melyet főleg az első időszakban ajánlott igénybe venni.

Amennyiben nem kerül a kiságyba babafészek, akkor a rácsvédő igen jó szolgálatot tehet. Nagyobb babák, akik már sokkal többet forgolódnak, könnyen beverhetik kis fejüket a rácsba, esetleg elakad a lábuk benne. Érdemes ezért előre gondolkodni, és akár a babafészek mellé a biztonságos kiságy érdekében ezt is beszerezni.

Baba és mama komfortos, nyugodt napjai


Ha a baba jól érzi magát, a mama is kiegyensúlyozott, ez tény. Ahhoz, hogy nyugodtan teljen a baba és a mama napja egyaránt, a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen. A babafészek ebben tökéletes segítséget nyújt. A mama végezheti a háztartási feladatokat, dolgozhat, miközben a baba biztonságban szuszog mellette, bárhol legyenek.

Arra figyeljünk, hogy rendkívül gyorsan repül az idő, növekszik a baba, és a komfortos kis kuckó egy idő után szűkössé válik. Figyeljünk rá, alul ki lehet kötni vagy kapcsolni, hozzásegítve ezzel a babát a komfortos mozgáshoz.

Válasszunk olyan babafészket, amely a szívünknek kedves, a babaszoba harmonikus kiegészítője, és a baba számára komfortos a biztonság melegével!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!