mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Napelemes kandeláber, a környezettudatos és fenntartható megoldás (x)
2021-05-14 10:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Napjainkban közös felelősségünk és érdekünk, hogy mindent megtegyünk környezetünk védelme, a minél kisebb karbonlábnyom érdekében.

Törekednünk kell minden téren a fenntarthatóságra, és nincs ez másképp a közvilágítás esetében sem.

Napelemes kandeláber a köz érdekében

Ha környezetvédelem a téma, jusson eszébe, a közvilágítást is meg lehet oldalni másképp. Ma már létezik olyan műszaki adottságokkal rendelkező rendszer, mint a napelemes kandeláber rendszer, amely gazdaságilag is komoly megtakarításokat jelent mindannyiunk számára.

A hagyományos higanylámpák vagy nátriumlámpák káros hatása a környezetünkre könnyen mérsékelhető egy ilyen újszerű, modern technológiai megoldással, nem beszélve arról, hogy rengeteg pénz is megtakarítható vele.

Manapság a fejlesztési, felújítási beruházások, legyen szó közvilágításról vagy intézményi világításról, mind a zöld megoldásokat keresik. A megújuló energiafelhasználás kulcsfontosságú kérdés ezen projekteknél, illetve nem elhanyagolható szempont, hogy különböző pályázatok során is nagyobb eséllyel indulnak ezek a projektek. A LED-es vagy napelemes világítási rendszerek fejlesztése mellett szól a rendkívüli hatékonyságuk, takarékosságuk is.

Miért telepítsünk napelemes kandeláber rendszert?

A napelemes kandeláber rendszer legfőbb ismérvei a környezettudatosság, a takarékosság és a hatékonyság. Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a megoldás, közkedveltté vált a tudatos kivitelezők, vásárlók körében. Feltétlenül érdemes körülnézni a Ledkor.hu kültéri világítástechnikai megoldásai között, ha szeretne Ön is egy igényeinek megfelelő, hatékony megoldást választani.

Az energiahatékonyság és költségtakarékosság mellett említésre méltó a megtérülési ideje, ahogy az üzemeltetési költségei is mérhetően alacsonyabbak, mint a hagyományos rendszereké. A napelemes rendszert megtervezni, telepíteni sokkal egyszerűbb, nem igényel akkora munkát, mint egy hagyományos rendszer. Teljesen egyedi igényekre szabható, alakítható a szokságok szerint, és olyan formát, teljesítményűt választhat, amilyet szeretne a hely adottságainak megfelelően.

Ne feledkezzünk meg arról az előnyéről sem, hogy szigetüzemben is működőképes.

Megfelel a 21. századi előírásoknak

A mai beruházások legtöbbje a környezetvédelmi szempontokat, a hosszú távú fenntarthatóságot a legfontosabb kritériumok között tartja számon. Az egyes projektek kivitelezéséhez szükséges pályázatoknak elengedhetetlen részét képezik. A napelemes kandeláber rendszer megvalósítása teljes mértékben megfelel a 21. századi elvárásoknak, így a pályázatok kiírásainak.

Amennyiben a megújuló energiaforrások kritériumát egy napelemes kandeláber rendszerrel oldja meg, mérnöki szakképzettséggel rendelkező munkatársak segítik a tervezéstől a telepítésig a megvalósulást.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!