mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A kések élezésének biztonságos és korszerű eszközei (x)
2021-05-21 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Milyen eszközök beszerzésében, illetve milyen funkciók meglétében tudunk gondolkodni akkor, amikor a kések élezésének a feladata jelenti a megoldandó projektet? A cikkben ezt a kérdést tárgyaljuk ki részletesen.

Sőt, ezenfelül mutatni fogunk egy olyan késélezőt is, amelyik messze felülmúlja az elvárásainkat. Részletesen világítunk rá arra, hogy mi mindent tudhat manapság egy korszerű késélező.

Milyen kellemetlenségekkel jár az életlen kések használata rendszeres jelleggel?

Aki próbált már egy elhasznált, merőben életlen késsel bármiféle munkát végezni, az pontosan tisztában van ennek a kellemetlen és idegőrlő mivoltával. Életlen késsel dolgozni merő szenvedés, ami csak viszi az időt, miközben egy éles változattal már rég készen lehetnénk.

Fontos ugyanakkor hozzátenni, hogy az életlen kések egyáltalán nem használhatatlanok. Nincs más teendőnk velük, mint egy kicsit megélezni őket, és máris látványos változást tudunk elérni. Az élezés után olyan érzésünk lehet, mintha teljesen új kések segítenék a zavartalan haladásunkat.

Mik a legfontosabb elvárások, amikor kések élezéséhez használatos eszközt keresünk?

Az egyik legfontosabb elvárás természetesen a hatékonyság. A kések élezése ugyanis ideális esetben nem vesz el indokolatlanul sok időt. Pikk-pakk meglehetünk vele, ha tudjuk, mit csinálunk, és persze megfelelő késélezőt alkalmazunk.

A másik kiemelt elvárás természetesen a biztonság kérdése. Mindenki hallott már horrorsztorikat, amelyeknek a kiváltó tényezője pont egy nem biztonságos élező volt. Ezt a körülményt tehát minden bizonnyal el szeretnénk kerülni.

Úgyhogy optimális esetben olyan késélezőt van lehetőségünk alkalmazni, aminek a segítségével egyszerre tudunk gyorsan és hatékonyan dolgozni, miközben a testi épségünket sem kockáztatjuk. Szerencsére manapság akadnak olyan opciók, amelyekkel ez könnyedén megvalósítható.

Ma már a következő módon segítheti a dolgunkat egy korszerű késélező

Nem vicc, ma már létezik olyan késélező is, ami úgymond 6 az 1-ben élezőnek számít. Bizony, a Spear&Jackson márkanévvel ellátott élezője pontosan ezt tudja. Vagyis a beszerzésével nem kevesebb, mint négy különféle élezési opciót kapunk a pénzünkért cserébe.

Ennek óriási hozzáadott értéke lehet, hiszen a különféle típusú kések élezéséhez eltérő módon tudjuk alkalmazni az épp kompatibilis opciót. Ráadásul az élezőkön kívül tisztítószivacs és korróziógátló olaj is segíti a dolgunkat, méghozzá a fogantyú belsejében tárolva.

Természetesen a csúszásmentes markolat is a biztonságos használatot hivatott elősegíteni, ahogyan a beépített kézvédő is. Úgyhogy ez az eszköz ténylegesen tud mindent, amit egy modern késélezővel szemben támaszthatunk elvárásként.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!