mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Így aknázzuk ki a gardróbunk adta lehetőségeket (x)
2021-06-17 14:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nem csak a hölgyek, a férfiak számára is fontos, hogy hatékonyan tárolhassák ruháikat. Legyen a gardróbunk akár nagy, akár csupán egy kis szekrény, igyekszünk kihasználni a teret.

Nem kell megelégednünk a klasszikus, polcos, akasztós rendszerrel.

Sok szekrényben jóval több tárolókapacitás van, mint amennyit eddig kihasználtunk. A holttereket azonban egyszerűen a magunk javára fordíthatjuk a megfelelő bútorvasalatokkal. Praktikus megoldásokat kínál számunkra a piac, érdemes élnünk velük. Így ugyanis akár többszörösére is növelhető a gardróbunk tárolótere.

Ruhalifteket a magasba!

Az akasztós szekrényekben általában csupán egy ruharúd van. Ha a szekrény ráadásul egy klasszikus, plafonig érő gardrób, nagy eséllyel nem használjuk ki a teljes magasságát. A ruhaliftek beszerelésével megkétszerezhetjük az akasztós szekrényben elhelyezett ruháink számát.

Az eddig elérhetetlennek tűnő magas részekről egyszerűen lehúzzuk magunkhoz a ruháinkat. A felső ruhalift alatt pedig elhelyezhetünk egy újabb rudat, amelyre további ruhákat akaszthatunk fel. Hasznosítsuk a szekrényünk teljes magasságát, a ruhaliftekkel ezt nagyon egyszerűen megtehetjük.

Tároljuk rendezetten a nadrágokat és a nyakkendőket is

Az élére vasalt nadrágok gyűrődésmentes tárolása nem mindig egyszerű. Fontos, hogy a gardróbunk úgy legyen kialakítva, hogy könnyen hozzájuthassunk a kiválasztott ruhadarabhoz, és közben ne gyűrjünk össze semmit. A kihúzható nadrágfogason úgy helyezhetjük el a kényesebb darabokat is, hogy azok simák maradnak.

Emellett nem csak nadrágok, hanem nyakkendők és övek tárolására is alkalmasak ezek a mozgatható fémrudak. Így biztosak lehetünk benne, hogy mindig olyanok leszünk a finomabb darabokban, mintha skatulyából húztak volna ki minket.

Rendszerezzünk kosarak és keretek segítségével

A gardróbszekrényekben elhelyezett kosarak kiválóan alkalmasak például a fehérneműk és a zoknik tárolására. Átlátható rendszerezést biztosítanak számunkra a nagyobb, vastagabb ruhadarabk esetében is. Polcok alternatívájaként is kiválóan működnek.

A cipőtartó keretek segítségével a gardróbszekrényben helyezhetjük el az épp nem használt lábbeliket. Így helyet spórolunk meg, nincs szükségünk külön cipősszekrényre. A keretek és kosarak mérete variálható, így minden gardróbban elhelyezhetőek.

A vasalatok jelentősége

Miközben használjuk a bútorainkat nap mint nap, fel sem tűnik, mi működteti őket. A vasalatok azok a kiegészítők, amelyek biztosítják a szekrényajtók nyílását és záródását. A sínek, a görgők felelnek a fiókjaink olajozott működéséért.

Apróságnak tűnhetnek, de csak addig, amíg nem romlanak el. Épp ezért ajánlott jó minőségű vasalatokat választanunk. Ez nem csak a bútorainkra vonatkozik. Ugyanez a helyzet az ajtók és ablakok mozgatását lehetővé tevő vasalatokkal is. Kerüljük a silány minőségű termékeket, higgyük el, hosszú távon megéri!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!