mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tudja biztonságban kisbabáját, és használjon hatékony bébiőrt! (x)
2021-06-21 07:38 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Amikor egy családba megérkezik a várva várt gyermek, akkor minden szem rá szegeződik, és mindenki az ő védelmére hivatott.

Annak érdekében, hogy meg tudja óvni folyamatos és pihenés nélküli figyelem nélkül, egy megbízható és kiválóan funkcionáló bébiőrre van szüksége.

Amikor magára hagyják az alvó csecsemőt, a szülők legnagyobb félelme az úgynevezett bölcsőhalál, mikor felügyeletük nélkül a gyermek abbahagyja a légzést. Ez a jelenség 1-12 hónapos korban a legjellemzőbb, így számos esetben okozhat álmatlan éjszakát az újdonsült szülők számára.

Hogyan védekezzen a váratlan eseményekkel szemben?

Ma már számos olyan modern megoldás létezik, amelynek köszönhetően csökkenthető a halálos kimenetelű esetek száma. Ilyen hasznos és elengedhetetlen eszköz a bébiőr vagy a légzésfigyelő. Míg a légzésfigyelőt 1 éves kor alatt érdemes használni, addig a bébiőr 1 éves kor felett szükséges a már aktívabb babáknak. A bébiőr egy olyan készülék, amely segítségével láthatja és hallhatja a kisbabát még akkor is, ha a szobája a lakás másik felében van. Így önfeledten dolgozhat, főzhet vagy akár takaríthat, mialatt a csecsemő békésen alszik a másik szobában.

Számos készülék közül válogathat, hiszen vannak a kamerás, a wifis, az egyirányú vagy a kétirányú változatok egyaránt, így garantáltan ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő darabot. Az audió babaőr segítségével hallhatja a baba lélegzetvételét, valamint mozgását, azonban nem követheti szemmel. A BestMarktnál kapható kamerás bébiőr segítségével nem csak hallhatja, de már láthatja is a kisbabát. A kamera legtöbb esetben forgatható, valamint zoomolásra is képes vele, így nem fog elsiklani a részletek felett.

Miért hasznos a bébiőr?

Kétirányú kommunikációra is képes, így abban az esetben, ha szeretne beszélni a gyerekhez, könnyen kivitelezheti. Ennek az eszköznek a segítségével sokkal könnyebben hagyhatja magára a gyermeket, nyugodtabban koncentrálhat az egyéb teendőkre. Végül a wifis bébiőr segítségével nem csak a lakásban használhatja a készüléket, hanem bárhol, ahol az internet-hozzáférés biztosított. Csupán az ideális applikációt kell letöltenie, és máris megfigyelheti, hogy mivel foglalatoskodik a kicsi.

Mindamellett, hogy szemmel tarthatja a csecsemőt, a gyerekszoba hőmérsékletét is ellenőrizheti és akár egy altatódalt is bekapcsolhat, sőt mi több, fotót is készíthet a babáról.

Bébiőr vásárlása esetében van néhány olyan tényező, amelyet érdemes figyelembe vennie, ilyen a készülék legfontosabb tulajdonsága, a hatótávolsága. Amennyiben csak egy szobával arrébb szeretné használni, akkor nem kell nagy hatótávolságúnak lennie, azonban ha a teraszra vagy az udvarra is magával szeretné vinni, akkor mindenképp érdemes komolyabb készüléket vásárolnia.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!