mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Társkeresés: célkeresztben az igazi férfi (x)
2021-07-10 09:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az okos emberek azt mondják, hogy amíg nem fogalmazod meg pontosan, hogy kit keresel, addig nem is fogod megtalálni. Mit is jelent ez?

Azt, hogy amíg nem ülsz le, hogy csendes magányodban végiggondold, mi az, ami fontos, mi az, ami nélkül biztosan nem leszel boldog mellette, vagy mi az, ami esetleg az őrületbe kerget, addig csak vaktában lövöldözöl.

Érdemes akár papírra is vetni az igényeid, fontossági sorrendet felállítani, hogy amikor a CUPYDO Társkereső oldalán regisztrálsz, és elkezdesz ismerkedni, akkor tudd azt, hogy mire mondasz nemet, mi az, ami belefér, és mi az, ami kizáró ok lehet a továbblépésben.

Mit nézzek először?

Az átalakult, rohanó világunk, a világjárvány okozta bezártság és az ismerkedési terepek beszűkülésének elegye mára szinte egyeduralkodóvá tette az online társkeresési platformot.

A sok home office, az elmaradt bulik és kulturális események és nem utolsósorban a maszk használata mind-mind nehezítette a személyes ismerkedést.

Ha pedig egy magyar társkereső oldalon jársz, teljesen természetes, hogy mit nézel meg először: a feltöltött fényképeket. Aztán meg még egyszer és még egyszer. Gondosan próbálod szemrevételezni, elképzelni, milyen ember lehet, milyen lehet a közelében lenni.

Mi van, ha nem szimpatikus kép alapján?

No, de mindannyian tudjuk, hogy nem feltétlenül tudunk előnyös képeket készíteni magunkról, és viszonylag kevesen kérnek meg profi fotóst ebből a célból.

Azonban az, hogy esetleg nem vesz le a lábadról egy fotóval, korántsem jelenti azt, hogy nem lehetne számodra ő az igazi.

A CUPYDO Társkeresőnél nem csak regisztrálni egyszerű, de üzenetet küldeni is, és a minél intenzívebb üzenetváltásokból gyorsan kiderül, érdemes-e személyesen folytatni a csevegést.

Honnan tudom, hogy ő az igazi?

A listádból.

No meg abból, hogy flottul megy a beszélgetés, hogy kíváncsi rád, hogy érdeklődik, nem csak az önfényezéssel van elfoglalva.

Hogy amikor találkoztok, akkor valahogy természetesen történik minden.

Hogy figyelembe veszi a te igényeidet is már helyszín- és időpontválasztáskor is, nem csak átgyalogol rajtad, és te meg kelletlenül elfogadod a döntését.

Hogy tudja, mi a célja, és hajlandó ezért tenni. Hogy szereti a munkáját, élvezi, amit csinál, és ha már ott kiteljesedett, a magánéletében is szeretné ugyanezt elérni.

Hogy biztonságban érzed magad mellette, nem rendez jelenetet vezetés vagy egy közös vacsora alkalmával. Sokszor egy pincérrel folytatott beszélgetés megfigyelése többet mond minden szónál.

Hogy van közös témátok, és intelligens emberek módjára el tudtok beszélgetni akár könyvekről, akár sportról, akár történelemről.

Hogy hasonló céljaitok vannak az életben: ha ő utazgatni szeretne élete végéig, te pedig családot alapítani, akkor nem sok közös idő vár rátok.

A fentiek fényében látod, csak úgy éri meg a társkeresés, ha kíméletlenül őszinte vagy magaddal és a partnereddel is. Ideig-óráig félre tudjuk söpörni a valós igényeket, de abból hosszú távon még sok jó nem sült ki. Te pedig életed párját keresed, ugye?

Akkor hajrá, csak őszintén!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!