mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csalogassuk ki a gyerekeket a szabadba kerti játékok segítségével! (x)
2021-07-10 12:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A jó idő a természetbe hívogat, szülőként mégis szembesülhetünk azzal, hogy a gyerekeket beszippantották a kütyük, és nem hajlandóak kimozdulni, hiába a rendezett kert.

Az okoseszközök világában még nagyobb felelősség hárul a szülőkre, nagyszülőkre, hogy kialakítsák és fenntartsák az igényt a gyerekekben a kültéri játékokra, hogy megmutassák, a telefonok és egyéb okoseszközök virtuális világán túl van az igazi élet. A kisgyerekek tapasztalás útján tanulnak, ezért nekünk, felnőtteknek kell megmutatnunk nekik a világot. Szerencsére ma már rengetegféle kültéri játék áll rendelkezésre, így bizonyára mindenki megtalálja a gyermeke korosztályának és fejlettségének, érdeklődésének megfelelő darabot.

Játszani is engedd...

A kisgyerekeknek nemcsak sok mozgásra, hanem társas kapcsolatokra is szükségük van. A bölcsőde, óvoda, iskola jó terep erre, azonban mozgásból soha nem elég. Ahhoz, hogy a gyerekek megfelelően fejlődjenek, sok mozgásra és sok pihenésre van szükségük. Segíthetünk nekik, ha ún. szabad játékra is hagyunk nekik időt, és nem akarjuk folyton foglalkoztatni, szórakoztatni őket. Egy saját kert igazi gyerekparadicsom lehet, ahol megteremthetjük azokat a biztonságos feltételeket, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak.

A gyerekek utánzással tanulnak, így nagyon szeretik azokat a tárgyakat, eszközöket, amelyek a nagyok, a felnőttek által használt eszközöknek a kicsinyített másai. A Kerti Bútor Webáruháznál kerti játékok is elérhetőek, valamint az általuk forgalmazott kerti kiegészítők között is találhatunk a gyerekek számára biztonságos és izgalmas kerti kiegészítőt.

Műanyag kerti játékok gyerekeknek

Meghozhatjuk a kisgyerekek kedvét a kültéri időtöltéshez, ha például számukra készült kis asztalt és székeket szerzünk be, aminél rajzolhatnak, gyurmázhatnak, festhetnek, játszhatnak.

A műanyag kerti játékházak jó mókát és szórakozást jelenthetnek a kisgyerekeknek, hiszen ezekben nemcsak felnőtteset lehet játszani - sütni-főzni, takarítani, pakolni, vendégeket hívni -, hanem bújócskázásra is alkalmas. Egy saját, felnőttek elől elzárt kuckó mindig izgalmas játékteret jelent a gyerekeknek.

A kicsik nagyon élvezik a csúszdázást, le-fel rohangálást. E célra kis méretű létrás kerti csúszdák kaphatóak, amelyeket, az egyéb műanyag kerti játékokkal egyetemben akár beltéren is használhatunk, ha az idő zordabbra fordul, netán nem rendelkezünk kerttel.

Felkelthetjük a gyerekek érdeklődését a kerti munkák iránt, be is segíthetnek a rendrakásba, ha gurulós gyerektalicskával lepjük meg őket. Ki ne élvezné közülük, ha a nagyokhoz hasonló kerti munkákat végezhetnek?

A minőségi műanyagból készült színes kerti játékok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem könnyen is tisztíthatóak, nem igényelnek karbantartást. Időtálló műanyagból készülnek, nem tartalmaznak a gyerekekre káros anyagokat. Nagy előnyük még, hogy könnyen telepíthetőek, sok darab összecsukható kivitelben készül, így akár egy gyors tisztítás után beltéren is használható.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!