mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan segíti az otthoni egészségmegőrzést egy légtisztító? (x)
2021-07-10 13:18 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A környezetszennyezés napjainkra világszerte hatalmas méretet öltött, és ez alól Magyarország sem kivétel. A légszennyezettség kifejezetten kedvezőtlen hazánkban is.

Kültéren kevésbé tehetünk ellene, de beltéren, az otthoni egészségmegőrzést egy légtisztító kiválóan segíti.

A légszennyezettség kritikus ponton

A légszennyezettség az egyik legnagyobb globális probléma, mivel a rossz levegőminőség okozta megbetegedések és szövődményeik a negyedik okként szerepelnek a nemzetközi halálozási statisztikákban. Magyarország földrajzi adottságai miatt szintén a veszélyeztetettebb térséghez tartozik.

Hazánkban a kritikus egészségügyi értéket egy évben nagyjából 100 napon is átlépi, mely szám talán meglepő, hiszen főleg kisebb városokban, vidéken szinte semmit sem érezni.

Ennek ellenére a károsanyag-tartalom a levegőben tehát mindenütt kritikus, hiába gondoljuk, hogy egy alapos szellőztetéssel jót teszünk, sajnos sok helyen nem így van.

Légtisztító, az otthon egészséges levegőjéért

Ha már a kinti levegő minőségéért keveset tehetünk, akkor figyeljünk oda legalább az otthon egészséges levegőjére. Törekedjünk csökkenteni a szervezetünkbe jutható káros anyagot, amit pedig tudunk, azt tegyük meg az egészségünkért!

Az utóbbi pár évben egyre népszerűbb okoseszköz az otthonok kiegészítőjeként a légtisztító. Valóban egy olyan "okoskütyü", amely tényleg hasznos, minden háztartásban elengedhetetlen kellene, hogy legyen.

Természetesen akkor igazán hatékony, ha a megfelelő méretű, tudású légtisztító mellett döntünk, és rendszeresen karbantartjuk később is, hiszen tisztításra és szűrőcserére időnként szükség van.

A Xiaomi légtisztítói romasan fejlődnek, köszönhetően annak, hogy a gyártó első kézből érzi a probléma súlyosságát, ennek megfelelően pedig minőségi modellek kerülnek ki a piacra. A Xiaomishop.hu-nál kapható légtisztítók megfizethető áron hozzáférhetők ma már mindenki számára.

Hogyan segíti az egészségmegőrzést egy légtisztító?

Az, hogy mindenkinek csak jót tenne egy légtisztító az otthonában, talán nem is kérdés. Rengeteget segít, ha olyan területen élünk, ahol a levegőszennyezettség magas, ha allergiás vagy asztmás egy családtag, de egyszerűen a téli időszak vírusainak nagy részét is kiszűri.

A vírusok és a baktériumok mellett a pollen szűrésére is kifejezetten alkalmas a légtisztító, ahogy akkor is bizonyítja hatékonyságát, ha kutyával, macskával élünk együtt, szintén kiszűri az állatszőrt. Sőt, említsük meg a penészt - néhány lakás velejáró kellemetlensége -, melynek káros hatásai ellen sokat segít egy légtisztító.

Akinek ellenérzései vannak az okoseszközökkel kapcsolatban, annak sem árt közelebbről megismerkednie a légtisztítóval, mert ez valóban egy olyan eszköz, amely elősegíti az egészségmegőrzést, ha a megfelelő készüléket választjuk otthonunkba.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!