mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Online jogi ügyintézés bárhol, bármikor (x)
2021-07-26 09:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A budapesti székhelyű Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda, azaz a KRS Ügyvédi Iroda közel 30 éve nyújt prémium jogi szolgáltatást bel- és külföldi vállalkozások és immár magánszemélyek számára.

Az iroda kifejezetten gazdálkodó szervezetek jogi képviseletére alakult, és mára kiterjedt nemzetközi szakmai partnerhálózattal rendelkezik.

A nagy múltú iroda jogi és adótanácsadási szolgáltatása a gazdasági élet minden területén segíti ügyfeleit. Akár több országra kiterjedő projektek jogi és adótervezése és lebonyolítása is gördülékenyen intézhető a segítségükkel. A személyes érintkezés nélküli, eKRS néven elindított rendszerünkben 9-féle terület céges és magánjellegű jogi ügyei intézhetőek kizárólag online formában. Amennyiben a felvetett probléma meghaladja a platform kereteit, az iroda személyes tanácsadása is igénybe vehető.

Az eKRS bárhonnan rendelkezésre áll

A járványidőszak is rámutatott arra, hogy bármikor adódhatnak helyzetek, amikor akár személyes - egészségügyi vagy egyéb okból -, vagy akár központi rendelkezésre fizikailag korlátozva vagyunk a mozgásban, ügyintézésben. Az internet korában azonban nincs lehetetlen. Az eKRS online jogi felület pontosan az ilyen helyzetekre lett kialakítva.

Használatával otthonod kényelméből, felesleges utazás és személyes kontaktus nélkül dönthetsz bármilyen jellegű jogi ügyedről. Nyugodtan és átgondoltan gondoskodhatsz magadról, vagy rendezheted családod jogi helyzetét, de akár vállalkozásod ügyeit is intézheted online. Ehhez nincs is másra szükség, mint egy gyors regisztrációra és azonosításra az oldalon.

Az eKRS-ben valamennyi ügyintézési dokumentáció visszakereshető, így a profil személyes tárhelyként is funkcionál, ahonnan a fontos dokumentumok folyamatosan elérhetők és letölthetők.

Online formában elérhető ügycsoportok

Az eKRS-en keresztül magánszemélyként önrendelkezési ügyeid mellett céges és ingatlan-, valamint munkaügyeket is intézhetsz. De az oldal segítségét adatvédelmi, követeléskezelési és home office ügyek kapcsán is igénybe veheted. Ezekben az ügycsoportokban mindössze pár kattintással, személyes találkozás nélkül, avagy igény esetén az ügyvédi iroda kényelmében intézheted jogi ügyeidet.

A magánszemélyek és egyéni vállalkozók mellett mikro-, kis- és középvállalkozások számára is elérhető az elektronikus jogi ügyintézés az eKRS platformon keresztül. A szolgáltatás gyors és gördülékeny, emellett költséghatékony is.

Automatizált jogi ügymenet

Az eKRS minden egyedi tanácsadást nem igénylő jogi ügyletben segítségedre van. És a fejlesztők nem elégszenek meg ennyivel. Idővel valamennyi jogi ügyviteli eljárást szeretnének online elérhetővé tenni, hogy azokat is a megszokott magas szintű szakmai tudással oldják meg! A rendszer funkciói ezért folyamatos fejlesztésen esnek át. Hogy értesülhess a rendszer legújabb funkcióiról, iratkozz fel hírlevelükre.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!