mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
D.D. Step, a kiváló gyerekcipő (x)
2021-07-27 09:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A "Milyen a jó gyerekcipő?" kérdést évente sok újdonsült szülő teszi fel magának, szakembereknek, amikor a gyermeke lábra állva első lépéseit teszi meg.

Azt minden szülő tudja, hogy a pici tappancsok törődést, odafigyelést igényelnek, hiszen a gyereklábak egészségének megőrzése a felnőttkori egészségre is kihatással van.

Mely szempontok alapján válasszunk gyerekcipőt? Nincs könnyű dolga manapság egy szülőnek sem, aki gyerekcipő vásárlása előtt áll. A választék óriási, a gyerekcipőknél is megjelennek trendek, választást befolyásoló egyéb tényezők, amelyek miatt nem feltétlen a drágább cipő a jó cipő.

Tipegők esetében még nem probléma, hogy valóban a pici lábának megfelelő, egészséges cipőt válasszunk, azonban a nagyobbaknál már komoly harcot jelenthet, ha nem a kedvenc rajzfilmfigurás cipőt vennénk meg.

A cipőgyártóknak is sok szempontot kell mérlegelniük, de a legfontosabb mégis az egészséges láb szem előtt tartása. A divatosság, továbbá a cuki motívumok sem hagyhatók figyelmen kívül.

A gyerekcipő választásának főbb szempontjai

Vásárláskor igyekezzünk a legfőbb szempont, a minőség szerint választani. De mit is jelent a jó minőség egy gyerekcipő esetében? Akár nyári, akár téli vagy átmeneti lábbelit vásárolunk, fontos, hogy az valamilyen természetes anyagból, bőrből készüljön, hogy a gyerek lába ne izzadjon bele. Legyen minőségi a kidolgozása, legyenek puha varrásai, hogy ne sebezzék fel a pici lábakat. A DD Step és Ponte20 gyerekcipő webáruház által kínált kiváló minőségű dd step gyerekcipőmárka minden modellje megfelel a minőségi és kényelmi kritériumoknak.

A gyerekek, onnantól kezdve, hogy lábra állnak, a napjuk nagy részét cipőben töltik, így annak minősége mellett kényelme is elsődleges szempont. A jó gyerekcipő kellően széles, hogy a lábujjak elférjenek. És mivel a gyerekek lába még gyorsan nő, érdemes mindig 0,7-1 cm-rel hosszabb lábbelit választani.

Fontos, hogy a kisgyerekek számára tervezett gyerekcipő jól tartsa a bokát.

A minőségi gyerekcipő tartós, így akár testvérek, rokonok is örökölhetik.

D.D. Step cipők a gyermeklábak egészségéért

A D.D. Step a gyermekek egészségét és kényelmét szem előtt tartva tervezi és gyártja cipőit totyogók és gyermekek számára. Az anatómiailag megfelelő komfortos lábbeliket az aktuális divatirányzatok figyelembevételével készítik, így kínálatukban mindenki megtalálhatja az ízlése szerinti hétköznapi, illetve ünnepi cipőket.

A D.D. Step cipők legfontosabb tulajdonságai:
 
  • minőségi bőr felsőrész,
  • könnyű, hajlékony, csúszásmentes gumitalp,
  • megerősített lábujjvédelem,
  • megerősített kéreg,
  • bőr belső bélés és talpbetét.


Mezítláb vagy cipőben?

Az ortopédusok, gyógytornászok szerint minél többet járassuk gyerekeinket cipő nélkül, lehetőleg egyenetlen, természetes talajon, hiszen a talpizmok így dolgoznak a leginkább.

Amennyiben a már járni tudó gyereknél bármilyen elváltozást veszünk észre járás közben, érdemes felkeresni egy tapasztalt ortopéd szakorvost, aki segít a megfelelő gyerekcipő kiválasztásában. Az ún. szupinált gyerekcipők nem egészséges lábra, hanem a bedőlt boka korrigálására tervezettek, ezt érdemes vásárlás előtt észben tartani.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!