mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mitől olyan sikeresek a Svakom márka termékei? (x)
2021-08-13 09:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Svakom márka nem is olyan régen robbant be a köztudatba, ám a minőségnek és az elérhető áraknak köszönhetően hamar a közönség kedvence lett.

A szexuális játékszerek gyártásával foglalkozó vállalat főként tölthető termékeket hozott forgalomba, köztük a vibrációs okostojással, illetve a gésagolyó szettel.

De vajon mitől olyan sikeresek ezek a darabok? Cikkünkben részletesen beszámolunk róla!

A Svakom márka

A Svakom csak pár éve van jelen a szexuális eszközök piacán, azonban rövid időn belül vált igazán keresetté. A cég a Lelo termékek stílusát próbálta meg lemásolni, legalábbis ami a kellékek vonalvezetését és tudását illeti. Nagy előnyük azonban az előbb említett márkával szemben, hogy a tervezéseiket jóval gazdaságosabb áron kínálják eladásra. A választékuk mára már hatalmasra nőtt, hiszen találhatunk különböző vibrátorokat, vibrációs péniszgyűrűt, de még melegítő hatású darabot is.

A Svakom kínálata

A Szeresdmagad.hu Svakom márka termékei többféle színben és formációban beszerezhetőek. Ott van például a nem véletlenül sikeres Alice vibrátor, amelyet a webáruházból rózsaszín árnyalatban szerezhet be. Az egy klitoriszágas, dupla motoros gyártmányból kimaradt az érintésérzékeny vezérlés, amit az árában is érzékelni lehet. A csendes és erős motort úgy helyezték el benne, hogy a legérzékenyebb pontot a lehető legjobban stimulálja. A játékszernek az akkumulátor nyújt hosszú üzemidőt, ráadásul még az elemekkel sem kell törődni.

További kedvelt termékek a Nova Balls gésagolyók, amik nemcsak kényeztetnek, de még jól is néznek ki. A lila csomagban szimpla golyókat, rövidebb és hosszabb változatokat is találhat. Ez az eszköz folyamatosan tudja fejleszteni az izomzatot. Nagy előnyük, hogy a golyók felülete rendkívül kellemes, kicsit puha és selymes. A kivitel teljes egészében prémium szilikonból készült, ráadásul a kihúzópár is rendkívül erős. Ne feledkezzünk meg továbbá arról a tényről sem, hogy a golyók belsejében ballasztgolyókat helyeztek el, amik az alkalmazás során jótékonyan tudják stimulálni a nemi szerv falát.

A távirányítós análvibrátor pedig egy kis méretű, rendkívül diszkrét játékszer, ami nemcsak csendes, hanem két erős motort is kapott. A gyártó ráadásul úgy alakította ki, hogy nemcsak a hölgyek, hanem az urak számára is használható legyen. A motorokról az akkumulátor gondoskodik, így ebben az esetben sem szükséges elemeket vásárolni. A vízállóságának köszönhetően pedig akár víz alatt is kényeztethetjük magunkat vagy a párunkat. A vezeték nélküli távirányító pedig kényelmes használatot biztosít, így akár pár méterről is vezérelni lehet ezt a minőségi Svakom darabot.

A siker tehát nem véletlen, hiszen a számos kivitelnek köszönhetően akár Ön is találhat magának megfelelő eszközt, amivel örömet okozhat. Válasszon bátran egy Svakom gyártmányt, és biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!