mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Konténeres sittszállítás Óbudán (x)
2021-08-13 10:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Óbudán éppúgy megoldott a konténeres sittszállítás, mint Budapest legtöbb részén. Vannak olyan részek is Budapesten, ahova nehezebb a bejutás, de Óbuda nem tartozik ezen területek közé.


A 3. kerület összetételét nézve vannak, akik saját portán belül, mások közterületen elhelyezett konténerekkel tudják megoldani a sittszállítást. De a hangsúly még mindig azon van, hogy meg tudják oldani.

Hidd el, előbb-utóbb a te életedben is eljön az a pillanat, amikor szükséged lesz erre a szolgáltatásra. Épp ezért nem mindegy, hogy tudod-e, mi fán terem, kihez fordulj az igényeddel, és mire érdemes figyelni. Olvasd el ezt a cikket, és képbe fogsz kerülni.

Minek nekem konténeres sittszállítás?

Ha a szüleidnél élsz, akkor feltehetően még nem lényeges, de amint külön költözöl, szinte azonnal aktuális lesz. Ha veszel egy lakást vagy egy házat, akkor máris képbe kerülhet ez a szolgáltatás.

Új helyre költözve előfordul, hogy a régi tulajdonos megfeledkezett egyes holmijairól (nem véletlen). Ekkor sajnos rád vár, hogy megszabadulj tőlük. Erre kiváló megoldás a konténeres sittszállítás. Ugyanis bármikor tudsz csinálni egy magán lomtalanítást, hogy minél előbb megszabadulj a nemkívánatos cuccoktól.

Viszont a legnagyobb igény még mindig az építkezéseken keletkezik. Ha építkezel, felújítasz vagy épp bontasz, akkor garantáltan szükséged lesz konténeres sittszállításra. Azzal ugyanis valamit kezdened kell, ami szemét, hulladék, sitt kikerül az építkezésről vagy bontásból. Ha ezzel nem foglalkoznál megfelelően, akkor az nagyban lassítaná a kivitelezést, amit nyilván te sem akarnál.

Mekkorát rendeljek?

Figyelned kell a rendelt konténer méretére. Ha nem jól lövöd be, hogy mekkorára van szükséged, akkor kétszer fognak fordulni, ami sok elkerülhető plusz költséget jelent. Épp ezért ökölszabály, hogy ha megsaccolod, hogy mekkora konténerre van szükséged, legalább egy mérettel nagyobbat rendelj meg. Ezzel el tudod kerülni, hogy többször kelljen fordulnia a szállítójárműnek. Persze az is előfordul (főleg egy bontásnál), hogy a legnagyobb tárolóval is többször kell kerülni. De ez ellen úgysem tudsz mit tenni.

Mire kell még figyelni?

Előre meg kell tervezned, hogy hova fogod letetetni a konténert. Nem elég, ha akkor próbálod meg kitalálni, amikor megérkezik a szállítóautó. Előre végig kell venned a lehetőségeket, hogy ne érjenek meglepetések. Két opció van.

Egyrészt ha van saját telked, akkor oda érdemes letenni a sittes konténert. Ekkor arra kell gondosan ügyelned, hogy beférjen a szállítóautó. Le kell mérned, hogy mennyi hely van, és azt összevetni az elvárt hellyel. Másrészt gondoskodnod kell a szabad útról.

Ha viszont nincs saját telked, akkor mégtöbb elintéznivalód lesz. Ekkor ugyanis marad az, hogy közterületen helyezteted el a konténert. Amivel az a baj, hogy engedély- és díjköteles. Ez azt jelenti, hogy a helyi önkormányzatnál területfoglalási engedélyt kell kérni, ami díjköteles.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!