mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Unicco – mitől olyan különlegesek ezek a hevítőrudak? (x)
2021-08-19 09:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Azzal talán mindenki tisztában van, hogy a hevítőrudak jóval kevésbé károsak, mint a cigaretta különböző típusai.

Ez számos különböző oknak köszönhető, de van valami, ami miatt az Unicco mégis különlegesebb, mint más hevítőrúd.

A hevítőrudak

Ahogy megjelent a dohányzás, úgy párhuzamosan megjelent a leszokásra való igény is, ami nem megy mindig zökkenőmentesen. Éppen ezért segítség gyanánt létrejöttek a hevítőrudak, amik nem véletlen, hogy azonnal kiemelkedő népszerűségre tettek szert. Mivel alapvetően ez az a megoldás, aminek jövője van, így a legtöbb gyártó ebbe az irányba mozdult.

Az Unicco maximálisan a függőség megszakítására törekedett, így olyan hevítőrudat fejlesztett ki, ami egyáltalán nem tartalmaz nikotint. A dohány helyett tea alapja van, tehát a hevítés során sem szabadul fel nikotin, sem pedig kátrány, így bár nem egészséges, de valamivel kevésbé káros megoldás.

Mivel nem jön létre égés, azaz a dohány nem ég el 800 fokon, csak 350 fokig hevül, így rengeteg káros anyaghoz nem jutunk hozzá. Ennek következtében mindezek nem érnek el a tüdőbe, ami által nem károsodnak tovább a hörgők.

Tehát elmondható, hogy nem azok számára nyújt élményt az Unicco hevítőrudak fogyasztása, akik le akarnak szokni a dohányzásról, hanem inkább azoknak, akik egy kevésbé káros élményre vágynak.

A nikotinsó


A nikotinmentes hevítőrudak megjelenésével a jól ismert dohányalap zöld, illetve fekete teára lett lecserélve. Ez pedig azt jelenti, hogy mivel nem tartalmaz nikotint, így valamilyen módon be kellett azt juttatni a hevítőrúdba azok számára, akik inkább a leszokás helyett új élményre kerestek megoldást. Mivel a teaalap nem hevül fel, valamint a hevítőkészülékben sem rakódik le, igazi főnyeremény, amiből csak a nikotin hiányzik.

Mivel az Unicco megalkotta a nikotinsóval kiegészített hevítőrudakat, így már mindenki számára teljes lehet az élmény. A nikotinsót egyaránt használják hevítőrudakhoz, illetve e-cigihez is.

Ezek a hevítőrudak nem csak a hagyományos dohányízben, hanem számos más ízesítéssel is kaphatóak. Népszerűek a mentol, az áfonya, a narancs, az őszibarack és a sárgadinnye is. Arra azért vigyázni kell, hogy mivel finom ízűek, ezért óhatatlanul is többet szeretnénk belőle fogyasztani, mint amennyi kielégíti a nikotinigényünket.

Tehát ha a füstmentes dohányzás híve vagy, akkor bátran próbáld ki a hevítőkészülékeket Unicco hevítőrudakkal. Arról nem is beszélve, hogy a hevítőkészülékek és a hevítőrudak többsége kompatibilis egymással, így akár váltogathatod is a márkákat, vagy épp azt, hogy éppen nikotintartalmú vagy nikotinmentes rudat szívsz. A választás csak a tiéd, ahogy az is, hogy leszoksz-e a dohányzásról, vagy csak egészségesebbre váltasz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!