mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Extrametál.hu - élben az élen (x)
2021-08-25 09:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egy családi vállalkozás, amely mára már Nyugat-, Kelet- és Közép-Európa piacvezető finomacéláru üzlethálózatává nőtte ki magát.

Egy családi vállalkozás, ahol a legnagyobb világmárkák termékei garantálják a minőséget. Az Extrametál.hu üzlettörténete példaértékű lehet mindenki számára.

A kezdetek

Az Extrametál.hu finomacéláru forgalmazásával és gyártásával foglalkozó családi vállalkozást az 1920-as évben hozták létre. A még ma is működő Bartók Béla 59. szám alatti üzletben kezdetben saját, német és magyar gyártású edény- és evőeszközkészleteket forgalmaztak. Itt működött az a gyártóműhely is, ahol akkor még kuriózumnak számító konyhai eszközöket gyártottak. Itt készítették a közismert tök-, káposzta- és uborkagyalukat, a tésztaszaggatókat és -vágókat. A finomacél profil az 1980-as évek elejétől még jobban megerősödött.

A kezdetektől fogva egészen 1980-ig a kész termékekkel megjelentek a nagyobb városokban (Debrecen, Szeged, Kaposvár) rendszeresen megrendezett vásárokon is. Abban az időben a vásárok a kereskedelem szempontjából még nagy jelentőséggel bírtak, hiszen az emberek csak itt tudták beszerezni a háztartásba szükséges eszközöket (és egyéb dolgokat).

Fokozatos nyitás a külföldi piacok felé az 1970-es évektől

Az Extrametál.hu a már jól bejáratott saját késes profiljának bővítése és megerősítése érdekében az 1970-80-as években sorra vette fel a kapcsolatot világcégekkel, és importálni kezdte a termékeit. Így ismertette és szerettette meg a vásárlókkal a Victorinox, a Wüsthof, az Otto Herder-Solingen márkákat, majd a nagy sikerre és keresettségre való tekintettel egyre több világmárkát tett elérhetővé a hazai közönség számára is. Ennek eredményeképpen napjainkra az általuk forgalmazott márkák száma eléri a harmincat.

Az Extrametál.hu több világmárka kizárólagos képviseletét látja el

Szakmai hozzáértésük elismeréseként a legnagyobb világmárkák az Extrametált bízták meg magyarországi képviseletükkel, ráadásul egyes gyártók - mint a Victorinox, a Cold Steel, az Otto Herder, a Wüsthof-DreizackWerk a kizárólagos képviseletet bízta a cégre, ami sok esetben még a szomszédos országokra is kiterjed.

Napjainkban

Az Extrametál.hu a finomacéláruk területén napjainkra mindenre kiterjedő és teljes körű választékkal rendelkezik. Kések, ollók, kardok, tőrök, fenőacélok, fenőkövek, professzionális vágóeszközök, manikűr-pedikűr, borotvakések, kiegészítők és ajándéktárgyak - bármiről is legyen szó, ami acélből készül, az Extrametál.hu az évtizedek során szerzett tapasztalatok birtokában az "élek szakértője" lett.

A családi vállalkozás folyamatosan bővülő termékkínálatával (viszonyításképpen: már 2006-ban több mint 10.000 különböző minőségi termékkel rendelkezett), országos üzlethálózatával (2017-ben 21 üzletet működtetett), minden igényt figyelembe vevő webáruházzal várja vásárlóit - így téged is. Előny, hogy a webáruházban megrendelt termékeket nem csak postai úton vagy futárszolgálattal kaphatod meg, hanem a neked tetsző Extrametál.hu üzletben is átveheted.

Extrametál.hu - élben az élen.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!