mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Alap ruhadarab, ha molett vagy! (x)
2021-08-25 11:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A blézernek minden nő szekrényében ott a helye! Akár elegáns, akár hétköznapi viselésre alkalmas blézerről van szó, megkoronázhatja vagy akár meg is változtathatja a megjelenésedet.

A blézer az egyik legnőiesebb ruhadarab, amellyel ráadásul hatékonyan formálhatjuk alakunkat is. Éppen ezért minden gömbölyded alakú nőnek, legyen akármilyen alkata, érdemes beszereznie blézerből néhányat.

A blézer - modern és klasszikus

A blézer egy igazi klasszikus ruhadarab, amely valamikor a sikeres nők védjegye volt, akik csinos kosztümökben hódították meg az elsősorban férfiak uralta világot. Az üzleti életben ma is sokan hordják őket és magabiztos fellépést kölcsönöznek minden nőnek.

A blézer öltöztet és képes kihangsúlyozni az előnyös részeket, miközben elteri a figyelmet azokról a területekről, amelyeket nem szeretnél kidomborítani. A blézer, egy megfelelő nadrág vagy szoknya, s természetesen a hozzá illő felső segítségével csinos, mindig összeszedett és határozott benyomást kelt abban, akivel találkozol.

A blézer nem csak klasszikus, hanem nagyon is modern lehet, mind az anyagát és a szabását, mind az összhatását tekintve.

Milyen a jó blézer?

Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni, hiszen a blézer nagyon sokféle lehet! Osztályozhatjuk az anyaga, a gallérja, a gombjai vagy a cipzárja, illetve a hosszúsága alapján is.

A klasszikus besorolás szerint klasszikus, sál fazonú, álló gallérú vagy gallér nélküli fazonok léteznek. A gombok szerint lehet egysoros, kétsoros vagy sokgombos is, de még az egy sorban megjelenő gombok száma is nagy variációt mutat. Arról nem is beszélve, hogy az is elképzelhető, hogy egyáltalán nincsenek rajta gombok. A modern blézereken ráadásul ugyanolyan elfogadott a cipzár is, sőt, nagyon merész és modern dizájnt kapnak tőle!

Láthatjuk, hogy ezek alapján nem állapíthatjuk meg, hogy milyen a jó blézer. Sokkal inkább azt kell megkérdeznünk, hogy melyik a hozzánk legjobban illő és a nekünk legjobban álló blézer!

Hogyan válasszam ki, hogy melyik blézer előnyös nekem?

A felsőtestre tereli a figyelmet egy vidám színű vagy világos darab, miközben egy sötét, megfelelő szabású nadrággal és azonos színű cipővel megnyújthatod a lábaidat is. Ha a blézer színe sötét és a nadrág színes, akkor pont az ellenkező hatást tudod elérni. Válassz a saját testalkatod szerint! Az Ildi Divat Dunaharaszti blézerei között minden testalkathoz és stílushoz megtalálod a megfelelő blézert.

Az A vonalú blézerek minden alkaton jól mutatnak. A hosszított fazon megnyújtja az alakot, a nagy minták azonban alacsonyabbnak mutatnak. A derékvonalban megkötött övvel karcsúsíthatjuk sziluettünket, trükkösen egy leheletnyit a derék felett megkötve még előnyösebb hatást érhetünk el.

Nagyon fontos, hogy tartsuk szem előtt azt is, milyen stílusú ruhadarabokat hordunk örömmel, mik passzolnak hozzánk. Egy bohém stílusú blézer nem illik ahhoz, aki a visszafogott holmikban érzi jól magát, és a vadóc, dögös ruhák kedvelője sem fogja jól érezni magát egy hozzá egyáltalán nem illő darabban.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!