mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Útra keltek a babáddal? Mutatjuk, mit vigyél magaddal! (x)
2021-09-17 09:51 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kezdeti gyermekágyas időszak után, amikor már végre sikerült újra erőre kapniuk az édesanyáknak, belelendülnek az első/második/harmadik kisbabás létbe, akkor az egyhangúbb hétköznapokat jó néha megtörni.

Mielőtt belefásulnál az anyai, háziasszonyi teendőidbe, legyen bármennyi és bármilyen segítséged is, kell némi kikapcsolódás és környezetváltozás. Ezek a kisebb-nagyobb kiruccanások adnak erőt ahhoz, hogy a folyton felbukkanó, az épp aktuális fejlődési szakasznak megfelelő akadályokat a lehető legnyugodtabban vedd!

Azonban ahhoz, hogy az utazás valóban feltöltődés legyen, kell néhány eszköz! Légy felkészült, hogy a minipihenések alatt ne problémát megoldani kelljen, hanem csak relaxálni. A NiKiCa Bababolt ebben próbál neked segítséget nyújtani!

Utazóágy, a békés alvás titka

Mi, felnőttek is sokszor hánykolódunk idegen ágyban, idegen ágyneműben, holott mi már régebb óta a világon vagyunk, több időnk volt megszokni azt, hogy minden változik.

A babáknak azonban szükségük van az állandóságra, a megszokott illatokra, hogy nyugodtan és pihentetően tudjanak aludni.

Ha már így is, úgy is egy rakat holmit zsúfoltok be a kocsiba elutazás előtt, mindenképpen érdemes magatokkal vinni egy utazóágyat is, melyet akár otthon is használhattok alkalmanként, hogy régi ismerősként köszönthesse gyermeked egy-egy utazás során.

Tedd a kezed a szívedre: szívesebben tennéd bele a saját ágyába, vagy épp úgy megfelel a célnak egy, a szállás által biztosított babaágy?

Utazójáróka a nyugodt nappalokért

Hogy ne csak az éjszakák legyenek nyugodtak, hanem a reggelek és a nappalok is, az ismeretlen környezet veszélyeinek kivédése érdekében egy utazójáróka is nagyon hasznos lehet.

Amíg mi reggelit dobunk össze, vagy épp egy gyors zuhanyt veszünk, gyermekünk biztonságban eljátszhat a játékaival az erre rendszeresített utazójárókában.

Nem egyszerűbb úgy nekiindulni egy napnak, hogy nem kell hajkurászni a gyermeket, hanem nyugodtan fel lehet készülni egy-egy kirándulásra?

Ha te is ezen a véleményen vagy, de még nem szerezted be a fenti eszközöket, akkor tekintsd meg a NiKiCa Bababolt utazóágy és utazójáróka-kínálatát!

Legyen jó neked is és a babádnak is!

A gyermekágyas időszak alatt és után a babáddal már kialakítottatok egy rutint, tudod, mire figyelj oda otthon, hol leselkedik rá veszély, hol nem. Minden kezd olajozottan működni, egészen addig, amíg ki nem találjátok, hogy elutaztok.

Egy nyaralás vagy utazás alkalmával ugyanis a megszokott világ tökéletesen felborul, hiszen teljesen új környezettel kell szembesülnötök. S míg neked, mint nőnek jó a változás, az anyalelked ezer és egy kérdést tesz fel, hogy hogy fogjátok a napokat megcsinálni.

A választ most pedig már tudod is: utazóágy és/vagy utazójáróka segítségével!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!