mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sok szerepben bizonyít az erős, 90 mikronos simítózáras tasak (x)
2021-09-20 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Csomagolunk, pakolunk, utazunk és gyakran kerülünk időzavarba. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a dolgainkat jól áttekinthető módon tudjuk rendszerezni és tárolni.

Jó hamar a szükséges dolgok nyomára bukkanni otthon, a munkában vagy egy utazás során. Ne azzal menjen el a drága idő, hogy valami után kutatnunk kell!

Ebben számos remek találmány lehet a segítségünkre. Az egyik ilyen az erős, 90 mikronos simítózáras tasak. Átlátszó, így azonnal látszik, mit rejt. Rendkívül sokoldalú és több alkalommal is felhasználható, mert a teteje önzáróval van ellátva. Sokan a repülős utazások alkalmával találkoznak először átlátszó simítózáras tasakkal, hisz a biztonsági ellenőrzésen csak az ilyen típusú zacskókban lehet folyékony anyagot tartalmazó - meghatározott űrtartalmú - flakonokat a gépre vinni.

A környezet megóvása műanyag szatyorral vagy zárható tasakokkal?

Ez a kérdés igazán lényeges. Ugyanis az ötvenes években eredetileg a környezet megóvása érdekében találta fel egy svéd designer, Sten Gustaf Thulin a műanyag szatyrot. Nem akarta ugyanis, hogy a sok papírzacskó miatt még több erdő pusztuljon el a túlzott fakitermelés okán.

Éppen ezért annak azért biztos nagyon örülne ő is, ha napjainkban egyre többen használnák a vastag 90 mikronos simítózáras tasakot. Különböző mikronvastagságú műanyagból és nagyon sok méretben készül. Csomagolásra és tárolásra is lehet ezeket a termékeket használni, és számos iparágban alkalmazzák előszeretettel.

Nagyon strapabírók, így többször lehet őket egymás után újra és újra használni. Pont emiatt akár környezetkímélőnek is bátran nevezhetnénk.

Változatos szerepekben

A vastag, 90 mikronos simítózáras tasak praktikus tárolóeszköz, több méretben és több változatban is kapható. Igazán csak a képzeletünk szab határt, mire és hol használjuk fel. Otthon a különféle dolgaink rendszerezésére? A mélyhűtőben a dolgok higiénikus és áttekinthető tárolására? Az irodában a különféle eszközök elkülönítésére? A raktárban a sokféle cikk észszerű elkülönítésére és helytakarékos tárolására? Vagy egyszerűen csak az egy kartondobozba összecsomagolt kicsi dolgok biztonságos küldéséhez?

A Relatív-A Kft.-nél kapható simítózáras tasakok anyaga az úgynevezett kis sűrűségű (LDPE) polietilénből készül. Nem oxidáló savak, bázisok, sók és azok oldatai gyakorlatilag nem gyakorolnak hatást rá, és a polietilén alapú hulladékot különösebb nehézség nélkül újra fel lehet dolgozni.

Gyors és praktikus a lezárás és kinyitás a simítózárral

Az erős, 90 mikronos simítózáras tasakokban kisebb fémeszközöket is tárolhatunk, mert igazán strapabíró darabok. Mivel áttetszők, csak egy pillantás és már látszik is, mi van bennük. És ez nem csak a repülőtéren jön jól a biztonsági kapunál, hanem egy raktárban is. Rend is van, és még a környezeti hatásoktól, portól, kártevőktől, nedvességtől is megóvják a szerszámokat vagy árucikkeket.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!