mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Modern szoláriumcsövek - a vendégek óhaja szerint (x)
2021-09-20 10:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A szolárium szalonokban igyekeznek mindent a vendégek igényeihez igazítani, hiszen csak ez képes garantálni a vevői elégedettséget.

Ráadásul, ma már az internetnek köszönhetően az ügyfelek rendkívül tájékozottak is. Hamar tájékozódnak az újdonságokról, a modern lehetőségekről, és tudatosan keresik is azokat.

Amennyiben szeretné tudni, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy kövesse a trendeket, akkor tartson velünk egy rövid cikk erejéig! Ráadásul most megismerkedhet néhány különleges szolárium csővel!

Mennyire számít a technikai fejlettség?

Előbb vagy utóbb minden cég rákényszerül arra, hogy fejlődjön, hiszen enélkül bekövetkezik a stagnálás, aztán könnyen tönkre is mehet. Annyi bizonyos, hogy a trendek követése nélkül a vendégek is könnyebben elpártolnak tőlünk. Miért? Azért, mert nincs, ami vonzza őket.

Amennyiben azzal szembesülnek, hogy a stúdióban csak a régi technika elérhető, bizony más vizekre fognak evezni. Ez valójában minden vállalkozás területén így van.

Mibe kerül az újítás?

Nem szabad elfelejteni, hogy az újításokra áldozni kell, ezért sem mindegy, miért adunk ki pénzt. Először is nem árt utánanézni, hogy melyek azok az újítások jelenleg, amelyeket a vendégek is keresnek a piacon, vagy amelyeket ritkaságnak tekintenének. Ha ezeket jól megfogjuk és hirdetjük is, akkor bizony máris sikeres az üzletünk pozícionálása, hiszen olyasmivel hozakodunk elő, amivel a versenytársak talán nem.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy például a csövek területén milyen trendek hódítanak, akkor a Hollandimpex KFT szoláriumcső kínálatában érdemes szétnézned!

A hatékony barnulás kulcsa

Manapság a mélybarnító szoláriumcsövek hódítanak. Napjainkban a "turbo" csövek helyett mélybarnító lámpákkal ellátott gépeket érdemes beszerezni! Miért is? Ezeknek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a szoláriumozás jótékony hatása, és mélyebb barnaságot eredményez ez a módszer.

A barnulási idő sokszor a bőrtípushoz kötött, hiszen 15-20 perc is lehet. Nem mellesleg, amikor a téli fagy beáll, akkor eléggé kellemesen hangzik ennyi időre befeküdni vagy beállni egy szoláriumba.

A Coffee Love csöveket rengetegen keresik. Ezt szívesen veszik igénybe az érzékenyebb bőrű vendégek is. Vannak olyan emberek, akik eléggé bizonytalanok, ha szóba kerül a szoláriumozás. Nos, számukra is ideális lehet bármely, a Coffee Love családból választott cső, amely őket is meggyőzi majd. Ez a termékcsalád garantálja a biztonságos, kényelmes és hatékony barnulást. Kell ennél több?

Ne feledd, nem elég minőségi szolgáltatást nyújtani, haladni kell a korral és a technológiával! Ha a felsoroltakat szem előtt tartod, akkor biztosan özönleni fognak a vendégek is! Keresd fel a Hollandimpex KFT speciális termékeit, és tedd teljessé stúdiódat!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!