mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Védjük meg bőröndünket TSA számzárral! (x)
2021-09-20 13:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Utazáshoz készülve nem szabad megfeledkezni az értékeink biztonságos szállításáról sem.

Ehhez egy strapabíró bőrönd vagy utazótáska, és egy védelmi funkciót betöltő eszköz szükséges. Megmutatjuk, miért is válaszd a TSA számzárat!

Mi az a TSA?

A 2001-es szeptember 11-i terrortámadás után egy új biztonsági szervezet jött létre, annak érdekében, hogy az utazókat megelőzés céljából jobban lehessen szűrni. Ennek a szervezetnek a Transportation Security Administration, magyarul Szállítási Biztonsági Szolgálat nevet adták. Innen ered a TSA számzár neve.

A TSA számzár

Hogy hogyan kapcsolódik ez a biztonsági szervezet a bőröndökhöz, máris eláruljuk!

A számzár funkció segítségével egy általad választott, háromjegyű számkombináció beállításával védheted bőröndödet a lopástól. Ehhez először három nullát szükséges beállítani, és a mélyedésben bújó kis gombot hosszan megnyomni. Ujjunkat a gombon tartva állítsuk be a tetszőleges számokat, és készen is vagyunk!

A saját érdekünkben válasszunk könnyen megjegyezhető, de ne túl egyszerű kombinációt! Az 123-mat például felejtsük el, hiszen bármelyik enyveskezű személy ezzel próbálkozna először!

A TSA kulcslyuk

A másik rendkívül hasznos funkció a TSA jelzéssel ellátott kulcslyuk.

Előfordulhat, hogy reptéri átvizsgálás során a bőröndünket valami miatt "kikapják" a sorból további ellenőrzésre. Ilyen esetben, ha hagyományos lakatot tettünk a cipzárra, biztosak lehetünk benne, hogy a személyzet a legkönnyebb módon fog megszabadulni tőle.

A legkönnyebb út pedig ebben az esetben a legnagyobb kárt okozhatja a bőröndünkben. Felhasíthatják az oldalakat, letörhetik a cipzárt, így használhatatlanná téve azt a gyorsabb ellenőrzés érdekében.

Ha meg akarod kímélni magad a kellemetlen meglepetéstől, válassz TSA számzáras bőröndöt a Holidayshop.hu webáruházból! TSA kulcslyukhoz tartozó kulcsok csak a reptéri biztonsági személyzetnél találhatóak meg, így vásárlás esetén azt ne keresd a csomagban!

Így megóvhatod bőröndöd a hektikus, gyors reptéri forgatag okozta káresetektől, és a rakodáskor előforduló lopástól is.

További jó tanácsok a biztonságos utazás érdekében

Ha a bőröndünket biztonságban tudhatjuk, nem árt még néhány fontos dologra odafigyelnünk utazáskor.

Lehetőleg a kézipoggyászban tároljuk az értékeinket, és érdemes egy napra elegendő váltás ruhát is pakolni, ha késne a feladott poggyász.

Válasszunk utazáshoz alkalmas kiszerelésű tisztálkodószereket, parfümöket vagy sminktermékeket. Manapság rengeteg, kimondottan repüléshez szánt kiszerelésű termék kapható a drogériákban. Ha pedig nem szeretnénk lemondani kedvenceinkről, vásároljunk 100 ml-es átlátszó műanyag flakonokat, amelyekbe tölthetjük a mindennap használt termékeinket.

Ne bízd a véletlenre az utazást! Készülj fel a Holidayshop.hu webáruház minőségi és praktikus termékeivel, legyen szó bőröndről, laptoptáskáról vagy összecsukható esernyőről!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!