mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Használj vezeték nélküli porszívót, hogy gyerekjáték legyen a takarítás! (x)
2021-09-20 14:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A takarításra sokan úgy tekintenek, mint nyűgre, teherre. Ezen az érzésen sokat segíthet, ha rendelkezésünkre állnak olyan eszközök, amelyek megkönnyítik a dolgunkat.

Ilyen eszköz a vezeték nélküli állóporszívó is, amellyel szinte gyerekjáték a takarítás.

Könnyebb és gyorsabb takarítás

A takarításra fordított időt és energiát is jelentősen csökkenti a vezeték nélküli rúdporszívó, hiszen könnyű súlyának és kiváló teljesítményének köszönhetően sokkal gyorsabban és hatékonyabban takaríthatunk vele, mint a hagyományos porszívókkal.

A vezeték nélküli porszívók egyrészt rendkívül könnyűek, nagyjából két és fél kg a súlyuk akkor, amikor teljesen fel vannak szerelve. Ez nagy könnyebbség használat közben, hiszen így gyorsan és könnyen lehet dolgozni velük. Az pedig, hogy nincs vezetékük, amire takarítás közben figyelned kéne, még tovább könnyíti a velük végzett munkát. Arról nem is beszélve, hogy a mobilitással olyan további előnyök járnak, hogy használhatod az autó, a terasz vagy a pince takarításakor is.

Hogyan válassz vezeték nélküli porszívót?

A vezeték nélküli állóporszívók is sokfélék lehetnek. Figyelj oda a választásnál a teljesítményre, a funkciókra és az is fontos, hogy tetsszen neked. Mivel a vezeték nélküli rúdporszívóknak fali dokkolója van, ezért valószínű, hogy nem a szekrényben fogod rejtegetni őket, hanem a konyhában tartod majd. A fali dokkolónál tudod feltölteni is őket, s ha mindig itt tartod, akkor mindig üzemkész állapotban lesznek. A többféle dizájn díjat is bezsebelt Roidmi vezeték nélküli porszívók között biztosan találsz olyat, amelyik neked is tetszik majd és a lakásodba is jól illik.

Itt van például a Xiaomi Roidmi S2, amelynek szintén a fali dokkolóba integrált töltője van. Mivel a porszívód mostantól mindig kéznél lesz, ezért az apróbb morzsákhoz is remekül használhatod majd, vagy főzés után pár mozdulattal újra ragyogóvá teheted a padlót és így nem hordjátok szanaszét hordani a koszt a lakásban és hajladoznod sem kell a sepregetés után a kislapáthoz.

Ha szőnyegeid is vannak, az S2 nagyon hasznos segítőtársad lesz, hiszen akár a hosszú szálú szőnyegekkel is könnyedén elbír.

Nagyon fontos, hogy a porszívónak, amit használsz, jó szűrői legyenek és a Xiaomi Roidmi S2 kiváló minőségű HEPA szűrőivel ennek az igénynek is tökéletesen megfelel. Hosszú üzemidejének köszönhetően, egyetlen töltéssel is fel tudod takarítani az egész lakást, hiszen akár egy órán keresztül tudod folyamatosan használni. Ennél a vezeték nélküli porszívónál azt is szem előtt tartották, hogy ne csak a padló takarítására legyen alkalmas, így különböző kiegészítőinek köszönhetően használhatod a matracon, a kanapén vagy akár az autó kárpitján is - mindegyik felületen tökéletes tisztaságot kapsz majd.

Használd ki te is a vezeték nélküli állóporszívók előnyeit és könnyítsd meg a dolgodat a házimunkában! Biztosan nem fogsz benne csalódni!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!