mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Arcápolás az életkorhoz igazítva (x)
2021-09-20 15:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A hölgyek többsége csak egy bizonyos életkor után kezd el a leginkább foglalkozni az arc bőrének egészségével.

Sokan nem is gondolnak arra, hogy a megfelelő bőrápolás adott életkorban milyen jelentősen hozzájárulhat a fiatalság megőrzéséhez.

Mik a legfontosabb arcápolási fortélyok?

A hidratálás rendkívül fontos, amely hozzájárul a rendszeres ápoláshoz, ezzel könnyedén megelőzhetjük annak korai ráncosodását. A mitesszerek eltávolítása, illetve a száraz, hámló bőr hámlasztása mellett a különböző arckezelések segítenek hosszan megőrizni bőrünk frissességét. A nap elleni védekezés is nagyon sokat számít, ugyanis egyes szakemberek szerint a korai öregedés majdnem 90%-a a nap károsodásának és a dohányzásnak tudható be.

Természetesen a bőr struktúrája a korral változik, ezért nagyon fontos, hogy az ember korának megfelelő arckezelést alkalmazzon. A különböző életkorokban más-más lesz a hatékony és gyógyító csodaszer bőrünk számára, elképzelhető, hogy az a krém, ami a 40-es nőknek nagyon hasznos, az a 20 éveseknek irritáló vagy túl zsíros hatású lesz.

Arcápolás életkorhoz igazítva

A 20-as éveikben járó hölgyek - valószínűsíthető -, hogy nem aggódnak annyira a bőrük szépsége miatt, a szépségápolási rutinok még éppen kialakulóban vannak. Ebben az életszakaszban, még nem lesz egyértelmű nyoma az arcon a barátokkal töltött hosszú éjszakáknak, a gondterhelt munkának vagy a tűző napon töltött hosszú óráknak. Azonban érdemes tudni, hogy ezek azok az évek, amikor megalapozhatjuk bőrünk hosszan tartó szépségét, így nagyon fontos, hogy már ezekben az években is megtaláljuk a nekünk való, bőrtípusunknak megfelelő arcápolási terméket, amellyel aztán a napi arcápolási rutinunkat elkezdhetjük felépíteni.

A 30-as éveikben járók már egy kicsit tapasztaltak, és többet megéltek, és ez a bőrükön is látszik. Ebben az évtizedben a menstruáció, a terhesség vagy a stressz miatt keletkező hormonok nagymértékben hatással lesznek bőrünkre. Gyakori a felnőttkori akne megjelenése, ami nagyjából minden ötödik 25 és 40 év közötti nőt érint.

Ezekben az években a legtöbb hölgy elkezdi érezni magán az idő múlását, ezért egyre jellemzőbb, hogy aki eddig nem, itt különösen figyelni kezd az arc bőrének egészségére. Az öregedés jelei is megjelenhetnek, így például a szarkalábak a szem alatt, vagy láthatóvá válnak a mosolyvonalak, illetve az addig kiegyensúlyozott bőrfelületen kialakulhat addig nem megszokott pigmentáció, amely jelenségek miatt elképzelhető, hogy hasznos újra szemügyre venni az arcápolási termékek kínálatát a NapiBio.hu-nál. Ha eddig nem is, de innentől kezdve jó, ha rendszeresen konzultálunk a bőr szépségéhez értő kozmetikussal, aki segít kiválasztani azt a készítményt, ami a bőrünk számára leginkább megfelelő.

Onnantól, hogy kialakítottuk a bőrápolási rutinunkat, nincs sok teendő, minthogy azt megtartsuk, illetve hogy a szakemberrel történő konzultációknak megfelelően a NapiBio.hu oldaláról is beszerezhető legjobb termékekkel ápoljuk az arcbőrünket. Ha ezt tudatosan és rendszeresen megtesszük és maximálisan odafigyelünk, akkor a legegyszerűbb fortélyokkal késleltethetjük a bőr öregedési folyamatait.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!