mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Arcápolás az életkorhoz igazítva (x)
2021-09-20 15:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A hölgyek többsége csak egy bizonyos életkor után kezd el a leginkább foglalkozni az arc bőrének egészségével.

Sokan nem is gondolnak arra, hogy a megfelelő bőrápolás adott életkorban milyen jelentősen hozzájárulhat a fiatalság megőrzéséhez.

Mik a legfontosabb arcápolási fortélyok?

A hidratálás rendkívül fontos, amely hozzájárul a rendszeres ápoláshoz, ezzel könnyedén megelőzhetjük annak korai ráncosodását. A mitesszerek eltávolítása, illetve a száraz, hámló bőr hámlasztása mellett a különböző arckezelések segítenek hosszan megőrizni bőrünk frissességét. A nap elleni védekezés is nagyon sokat számít, ugyanis egyes szakemberek szerint a korai öregedés majdnem 90%-a a nap károsodásának és a dohányzásnak tudható be.

Természetesen a bőr struktúrája a korral változik, ezért nagyon fontos, hogy az ember korának megfelelő arckezelést alkalmazzon. A különböző életkorokban más-más lesz a hatékony és gyógyító csodaszer bőrünk számára, elképzelhető, hogy az a krém, ami a 40-es nőknek nagyon hasznos, az a 20 éveseknek irritáló vagy túl zsíros hatású lesz.

Arcápolás életkorhoz igazítva

A 20-as éveikben járó hölgyek - valószínűsíthető -, hogy nem aggódnak annyira a bőrük szépsége miatt, a szépségápolási rutinok még éppen kialakulóban vannak. Ebben az életszakaszban, még nem lesz egyértelmű nyoma az arcon a barátokkal töltött hosszú éjszakáknak, a gondterhelt munkának vagy a tűző napon töltött hosszú óráknak. Azonban érdemes tudni, hogy ezek azok az évek, amikor megalapozhatjuk bőrünk hosszan tartó szépségét, így nagyon fontos, hogy már ezekben az években is megtaláljuk a nekünk való, bőrtípusunknak megfelelő arcápolási terméket, amellyel aztán a napi arcápolási rutinunkat elkezdhetjük felépíteni.

A 30-as éveikben járók már egy kicsit tapasztaltak, és többet megéltek, és ez a bőrükön is látszik. Ebben az évtizedben a menstruáció, a terhesség vagy a stressz miatt keletkező hormonok nagymértékben hatással lesznek bőrünkre. Gyakori a felnőttkori akne megjelenése, ami nagyjából minden ötödik 25 és 40 év közötti nőt érint.

Ezekben az években a legtöbb hölgy elkezdi érezni magán az idő múlását, ezért egyre jellemzőbb, hogy aki eddig nem, itt különösen figyelni kezd az arc bőrének egészségére. Az öregedés jelei is megjelenhetnek, így például a szarkalábak a szem alatt, vagy láthatóvá válnak a mosolyvonalak, illetve az addig kiegyensúlyozott bőrfelületen kialakulhat addig nem megszokott pigmentáció, amely jelenségek miatt elképzelhető, hogy hasznos újra szemügyre venni az arcápolási termékek kínálatát a NapiBio.hu-nál. Ha eddig nem is, de innentől kezdve jó, ha rendszeresen konzultálunk a bőr szépségéhez értő kozmetikussal, aki segít kiválasztani azt a készítményt, ami a bőrünk számára leginkább megfelelő.

Onnantól, hogy kialakítottuk a bőrápolási rutinunkat, nincs sok teendő, minthogy azt megtartsuk, illetve hogy a szakemberrel történő konzultációknak megfelelően a NapiBio.hu oldaláról is beszerezhető legjobb termékekkel ápoljuk az arcbőrünket. Ha ezt tudatosan és rendszeresen megtesszük és maximálisan odafigyelünk, akkor a legegyszerűbb fortélyokkal késleltethetjük a bőr öregedési folyamatait.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Alfa együttható

Break

Emission Share (ESH%)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!