mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A játék, ami jó eséllyel lesz majd a gyerek kedvence (x)
2021-09-23 10:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sok gyerek vasutas szeretne lenni, mert a vonatok világa lenyűgöző. Nincs ez máshogy egy olyan társas esetében sem, amelynek világa a vasútépítés köré épül.

Sőt a vasútépítés épül a társas világa köré, ugyanis a Ticket to Ride Európa témájának középpontjában pont a vasút építésének lehetősége áll.

Miért lesz jó választás a Ticket to Ride Európa a gyerekes családok számára?

A 8 éves kortól játszható stratégiai játék nagyon jó szolgálatot tesz a gyerekes családok otthonában. A játék menete gyors, pörgős, és előnye, hogy a gyerekek jó eséllyel nyerhetik meg szüleikkel, vagy idősebb társaikkal szemben a játékot.

Ez a gyönyörű designnal rendelkező játék el fogja varázsolni nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is. 240 darab minivonat, kártyák, fabábuk, extra térképek - mind-mind a játék mellett az esztétikai élvezetet is adják, nem véletlen, hogy a Társasjátékrendelés.hu oldal stratégai társasjátékai között annyira keresett ez a társas.

Stratégia, szerencse és véletlenszerűség - mindegyik kell a játék során a győzelemhez, vagyis ahhoz, hogy minél nagyobb vasúti hálózatot foglalhasson le az ember az európai városok között.

Izgalom, szórakozás és fegyelem - melyekben a játék során egész biztosan része lesz még azoknak is, akik nem a vasút szerelme miatt választják ezt a társast.

A családi társasok fejlesztik a gyerekeket

A Ticket to Ride Európa azért is jó választás a családi társasok közé, mert igazán jó hatással lesznek a gyermekünkre. Azontúl, hogy emlékezetessé teszik számukra a közösen töltött időt, a társasozás során közösen megélt öröm, sikerélmény vagy éppen kudarc, egy örök és felejthetetlen emlék marad, amire majd később, idősebb korában is szívesen fog visszagondolni.

Ahogy a legtöbb társasjáték, a gyerekek által oly kedvelt vonatos témájú Ticket to Ride is nem csak kitűnő szórakozása lehet a családnak, hanem kifejezetten fejleszti a matematikai, logikai, stratégiai képességeket, de mindemellett további hasznos dolgot is megtanít mindannyiunk számára.

A társasozás során a gyerekek az addig nem ismert tárgyi információkon túl megtanulnak csapatban játszani, együttműködni, és a közös játék is számos pozitív lehetőséget ad a fejlődésre. A jó versenyszellem, az odafigyelés a társakra, és az ellenfélre, intenzív agymunkát kíván.

Azok a gyerekek, akik már kiskorukban be vannak vonva a családi társasozásba, korábban tudják alkalmazni a játékra épülő tapasztalatok által szerzett tudást. A könnyed és önálló tanulási folyamat eredményeképpen nem vitás, hogy nagyobb esélyekkel indulhatnak majd az életben.

A Ticket to Ride Európa a sok társas között egy olyan stratégiai játék, ahol nem igazán kötött a mozgástér, szabad lehetőséget és döntési kompetenciát kaphat kortól függetlenül mindenki, ami az egyenlő eséllyel indulás lehetőségét biztosítja minden játékos számára, így a játékban résztvevő gyermekek számára is. Nem is kérdés, mindezzel garantálhatjuk számukra a jókedvvel tanulás lehetőségét is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!