mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ilyenek a vékony peremmel ellátott kádak (x)
2021-10-18 14:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egy téglalap alakú kád is lehet stílusos és kényelmes. A RAVAK vékony peremmel ellátott SLIM kádjai ötletes megoldást nyújtanak, és igazi díszei lehetnek a helyiségnek.

Cikkünkben elárulunk minden fontos információt a RAVAK újdonságával kapcsolatban.

A fürdőszoba felújítása, illetve tervezése során kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő kád kiválasztására. Figyelembe kell venni az igényeket, a műszaki adottságokat, az anyagi lehetőségeket, illetve azt, hogy milyen munkálatok szükségesek a kiválasztott kád beépítéséhez és elhelyezéséhez.

Illeszkednek a falakhoz, segítenek az egységes összkép megteremtésében

A választás során érdemes egy praktikus, stílusos és komfortos használatot biztosító kád mellett dönteni. Ilyenek például a RAVAK CITY, CHROME és FORMY kádjainak SLIM változatai. Ezek az egyenes kádak igazán vékony peremmel vannak ellátva, és megfelelnek a legújabb trend elvárásainak.

Ezeknél az egyenes kádaknál a peremrész mindössze 18 milliméter. Ennek köszönhetően egyszerűen elhelyezhetőek a fürdőszobában, tökéletesen illeszkednek a falakhoz, és segítenek az egységes összkép megteremtésében, mivel mentesek a zavaró átmenetektől.

Tetszőleges szélességben hozható létre plusz tárolóterület

A lenyűgöző összkép tovább fokozható MDF faforgácslemezek használatával. Ezek a dió, fehér, tölgy és szaténfa színekben kapható, elülső és oldalsó faforgácslemezek tökéletesen illeszkednek a RAVAK SLIM kádakhoz. Persze amennyiben a kád körbeburkolása a cél, ez a megoldás nem érvényesül.

Amennyiben még szükség van némi tárolóterületre, érdemes lehet kipróbálni a következő praktikus ötletet. A kreatív és ötletes megoldás pedig nem más, mint a RAVAK SLIM kád körbefalazása. Ennek köszönhetően tetszőleges szélességben hozható létre plusz tárolóterület. Ide kerülhetnek dekorációs elemek, illetve minden, amire a fürdés során szükség lehet. A nagy méretű fürdőteret biztosító, visszafogottan elegáns megjelenést nyújtó RAVAK SLIM kádak széles választéka megtalálható a Zuhanykabin.hu oldalán.

A kiválasztott kád a középpontba kerülhet, meghatározó szerepet tölthet be

Ha nem az a cél, hogy a kád beolvadjon az enteriőrbe, akkor érdemes alkalmazni a már korábban említett MDF faforgácslemezeket a helyiségben használt csempék helyett. Ezeknek az eltérő anyagoknak köszönhetően a kiválasztott kád a középpontba kerülhet, meghatározó szerepet tölthet be.

Azok számára, akik egyaránt igényt tartanak a fürdés és a zuhanyzás lehetőségére, érdemes Chrome Slim kádat választaniuk. Ez a klasszikus formavilágot képviselő kád sokoldalú használatot biztosít, hiszen a fürdésre és a zuhanyzásra egyaránt lehetőséget teremt. A funkcionális kialakítás mellett garantálja a maximális kényelmet. Mindemellett stílusos megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Egyaránt kedvez a minimál és a modern stílus kedvelői számára.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!