mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Minden megvan ifjú pár, a menyasszonyi táska, szütyő is? (x)
2021-10-18 16:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nem véletlen, hogy az esküvőszervezésre többnyire egy évet szánunk, hiszen mire mindent kitalálunk, elintézünk és beszerzünk, nem kevés idő.

A közös élet egyik kiemelkedő eseményén pedig szeretnénk úgy érezni, minden megvan. Minden a helyére került a dekorációtól kezdve az esküvői ruhán át az összes kiegészítőig.

Esküvői ruha, cipő és a többi

Az esküvőszervezés sosem egyszerű, rengeteg dologra kell figyelni, döntést hozni és a kellékek beszerzésére is elegendőt időt, energiát fordítani. Mondjuk úgy, az álmok megvalósítására, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt az ifjú pár szeretné.

Igazán különlegessé és felejthetetlenné válik a pár életének egyik legszebb eseménye, ha valamilyen tematikát követ, mint például egy hagyományos magyaros esküvő, amely manapság igen népszerű.

A megfelelő ruha, cipő és a többi kiegészítő kiválasztása általában a legnagyobb kihívás a pár mindkét tagjának. Az esküvői kiegészítők pedig van, hogy az utolsó pillanatra maradnak vagy el is felejtődnek. Nehéz mindenre gondolni, ez tény.

Esküvői táska, szütyő a menyasszony nélkülözhetetlen kiegészítője

A kiegészítők sorában rendkívül fontos darab az esküvői táska, amelynek a csodaszép ruhához mindenképp passzolnia kell. Hasznos és funkcionális, hiszen egy megható pillanatban, ha papírzsebkendő kell, nem nyúlhatunk csak úgy a zsebbe, ami ugye a menyasszonyi ruha esetében nincs is.

A Böbe Hagyományőrző Bolt esküvői kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik, így a webáruházban a magyaros menyasszonyi táska, szütyő is megtalálható, mind kiváló magyar kézművesek termékei. Ezen nélkülözhetetlen kiegészítő fehér szatén alapon színes matyómintás hímzéssel készül, és látszik, hogy hozzáértő, gondos kezek készítik.

Amennyiben saját ötleted van menyasszonyként, konkrét igényeid a kialakítását vagy színét, mintázatát illetően, akkor sem áll semmi az utadba - minden álmod valóra válhat -, hiszen egyedi elképzelések alapján is megrendelhető.

Milyen kiegészítőre lehet még szükséged?

Ha a magyaros esküvő mellett döntötök, akkor a helyszín, a menyasszonyi ruha és a vőlegény öltönye mellett a magyar hagyományokat követve szükség lesz még néhány különleges kiegészítőre a menyasszonyi táskán, szütyőn kívül.

Ilyen nélkülözhetetlen menyasszonyi kellék a párta, amely menyecske változatban is kapható, vagyis a fehér gyöngyös vagy hímzett menyasszonyi párta mellett piros színben, a menyecskeruhához illő kiegészítő is felkerülhet a listára.

Ha pedig már a menyecskeruhánál tartunk, akkor a menyecskekötény is jusson eszedbe! Ez alapvetően hófehér, amelyet díszíthet szintén fehér hímzés vagy jellegzetes, színes magyar motívum.

A legfontosabb esküvői kiegészítőket semmiképp ne feledd, érdemes azonban tájékozódni, mert vannak még olyan kellékek, amelyek egy autentikus magyaros esküvőhöz elengedhetetlenek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!