mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szivattyúalkatrészre van szükséged? Ezt olvasd el! (x)
2021-11-12 09:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Oleo-Mac az Emak csoport tagjaként ismert. A csoport a termékek gyártása, fejlesztése és értékesítése terén is érdekelt.

Kínálnak kültéri motoros berendezéseket, szivattyúkat és magasnyomású mosókat, részegységeket és hozzájuk való tartozékokat egyaránt.

Igyekeznek kiszolgálni mind a profi, mind az egyéni vásárlói igényeket, valamint a vállalat innovatív technológiai megoldásokra és szolgáltatások nyújtására törekszik. Maga a csoport 2000 alkalmazottat számlál, jelen vannak hazánk mellett Európa számos országában, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Dél-Afrikában és Kínában is többek között.

Az Emak színe a zöld, ami biztonságot, minőséget, innovációt és teljességet sugároz. A csoport márkái közé tartozik az Efco, a Bertolini, a Nibbi és a címben szereplő Oleo-Mac is. Ezúttal arról lesz szó, hogy hova érdemes fordulni, ha Oleo-Mac szivattyúalkatrészre van szükséged!

Milyen Oleo-Mac szivattyúalkatrészeket lehet beszerezni?

Az elréhető Oleo-Mac szivattyúalkatrészek tárháza meglehetősen széles. Vásárolhatsz nyomáskapcsolótól kezdve szivattyúlapáton, tömszelencén, diffúzoron, nyomásmérő órán át szivattyúházig számos tartozékot és kiegészítőt.

A lista nem teljes, még hosszasan sorolhatnánk a különféle berántófogattyúkat és azok kiviteleit, a különféle átmérőjű dugattyúkat napestig. Ha szeretnéd, magad is ellenőrizheted, miket tudsz megrendelni online a Vaszkoshop.hu Olec-Mac alkatrészei közül.

Van kockázata az online rendelésnek?

Míg egy fizikai alkatrész áruházban van eladó, és akár arra is van lehetőséged, hogy alaposan szemügyre vedd az adott alkatrész csomagolását, addig az online térben is adottak ezek a lehetőségek, csak egy kicsit más megközelítésben. A webshopok is rendelkeznek ügyfélszolgálattal, akik jellemzően e-mailben és telefonon is az ügyfelek rendelkezésére állnak. Szóval ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy tanácsra van szükséged, akkor élj a lehetőséggel és kérdezz pont úgy, mintha élőben beszélnél egy alkalmazottal!

A különféle szivattyúalkatrészeknek a csomagolása helyett az adatlapját tudod tanulmányozni. Sok esetben már maga az alkatrész neve is rendkívül beszédes, és tartalmazza a kulcsfontosságú paramétert vagy paramétereket, ami alapján el tudod dönteni, hogy arra van-e szükséged vagy sem.

A termékek adatlapját megnyitva láthatod, hogy pontosan mit kell tudni az adott alkatrészről. Adott esetben neked kell kiválasztani, hogy milyen átmérőjű tartozékra van szükséged, például így van ez egy dugattyúgyűrű esetében is. Ne aggódj, ez pont olyan egyszerű, mintha cipőt vásárolnál egy webáruházban, egy legördülő listából kell kiválasztanod a neked megfelelő paramétert. Ha megvan a kiszemelt alkatrész, akkor az alapadataid megadásával tudod véglegesíteni a vásárlást, s ezt követően már csak a futár megérkeztére kell várnod.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!