mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Iránytű a Lenovo laptop árak átfogó ismeretéhez (x)
2021-11-15 09:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A manapság leginkább általánosnak tekinthető Lenovo laptop árak kapcsán szeretnénk adni némi iránymutatást a bejegyzés keretei között.

Ezzel azt szeretnénk elősegíteni, hogy a beszerzést lehetőleg tudatosan sikerüljön kivitelezni.

Úgyhogy végig fogunk menni azokon a tényezőkön és szóba jöhető változókon, amelyek adott esetben lefelé vagy felfelé tudják tolni a kiszemelt gépek beszerzési árát.

Melyek az általános Lenovo laptop árak, amik reális ellenértéknek számíthatnak?

Mindenekelőtt érdemes hangsúlyozni, hogy a Lenovo az egyik legtöbbre tartott és leginkább elismert brand a laptopok piacán. Nyilván ennek a fajta pozitív megbecsülésnek és megbízható teljesítménynek úgymond ki kell fizetni az ellenértékét.

Éppen ezért Lenovo laptop esetében 60 ezer forint alatt ne várjuk, hogy valóban minőséget kapjunk a pénzünkért cserébe. Valahol ezen a szinten kezdődik ugyanis a racionális vételek sora, inkább a használt készülékek esetében egyébként.

De munkához, komolyabb játékokhoz és hosszabb távra jobban megérheti a 250 ezer forintos kategóriából kiindulni. Mindjárt rátérünk arra is, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a vételár alakulását.

Min múlhat az, hogy egy Lenovo laptopnak mennyi az ára?

Mindenekelőtt nem mindegy, hogy az új vagy használt Lenovo ThinkPad beszerzése kapcsán az adattároló kapcsán mik az előzetes elképzelések. Ár szempontjából ugyanis nem mindegy, hogy HDD vagy SSD szerepel-e a képzeletbeli kívánságlistán.

Természetesen az adattároló jellegéhez hasonlóan a tárolókapacitása sem elhanyagolható tényező. Ahogy a processzor teljesítménye sem. Sőt, az igazat megvallva talán a processzor felől érdemes leginkább megközelíteni a Lenovo laptop beszerzését.

Minél komolyabb és megbízhatóbb teljesítményre képes ugyanis maga a processzor, a Lenovo laptop ára is annál inkább megérheti úgymond a befektetést. Úgyhogy erre mindenképp javasolt gondolni a beszerzést megelőzően.

A Lenovo laptop árak alakulását befolyásoló egyéb körülmények

Csupa olyan praktikus kérdés alakíthatja tovább az ár kérdését, minthogy hány éves garanciát szeretnénk a megvásárolt Lenovo készülék mellé, akarunk-e előre telepített operációs rendszert, illetve lesz-e szükségünk kiegészítőkre a laptop mellé.

Mindezen felül el kell persze dönteni azt is, hogy nagyjából mennyit szeretnénk a vásárlásra fordítani. Ahogy arra fentebb is utaltunk már, ezt a kérdést leginkább a felhasználás várható jellege felől érdemes megközelíteni.

Munkához, komolyabb grafikai vagy videóvágással kapcsolatos feladatokhoz, illetve modern játékokhoz bizony megérheti a nagyobb anyagi invesztíció is a beszerzésbe. Ha pedig inkább sorozatok és filmek nézése a cél némi Office jellegű használat mellett, akkor a Lenovo laptop ár alacsony szintje is elegendőnek bizonyulhat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!