mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mindenkinek jár egy kis kényeztetés (x)
2021-11-25 09:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Évről évre töretlen a wellness-szállodák népszerűsége.

Sőt ahogy egyre nagyobb igény mutatkozik a hétköznapok mókuskerekéből való kiszakadásra, testi-lelki feltöltődésre, előtérbe kerül az egészséges életmód, úgy a wellness-szolgáltatások iránti kereslet csak növekszik.

A wellness-szállodák népszerűsége

Tudják, hogy a wellness szó pontosan honnan ered? 1961-ben említették először, mint a közérzet és a fitness szavak kombinációját. Egy olyan életmód, amely arra törekszik, hogy a test és a lélek folyamatos egyensúlyban legyen. A wellness - mint szükséglet - könnyű és gyors regenerálódást kíván.

Azoknak, akiknek fontos a testi-lelki-szellemi feltöltődés, a mozgás és az egészséges étkezés, a wellness-szállodák roppant kényelmesek. Van, aki rendszeresen megteheti, van, aki ritkábban szakíthat magára és magának időt, hogy ellátogasson egy ma már egyáltalán nem luxusnak számító wellness-élményre.

Wellness-oázis Karintia szívében

Karintia mind télen, mind nyáron népszerű úti cél az aktív kikapcsolódásra vágyók körében. Egy, a friss, alpesi levegőn töltött nap után pedig jólesik egy wellness-szálloda szolgáltatásait élvezni, mindenkinek jár egy kis kényeztetés.

Bad Kleinkirchheim közkedvelt üdülőhely Karintia szívében, ahol a Hotel OTP Birkenhof **** családbarát wellness-szálloda is található, és természetesen a téli akciós ajánlatok kihagyhatatlan eleme a wellness a síelésen túl.

Kényeztető napokról gondoskodik a Hotel OTP Birkenhof **** wellness-oázis házon belül, hiszen az úszómedence mellett meleg vizes ülőmedence, dézsazuhany, finn és infraszauna, valamint gőzkabin áll a vendégek rendelkezésére. Egy valódi wellness-szigetre érkezünk, ahol garantált a pihenés és a relaxáció.

A wellness azonban nem csak ezekből áll, különféle testi és lelki felfrissülést kínálnak a különféle masszázsok és pakolások. Egy-egy wellness-szolgáltatás kitűnő a stresszoldásra, illetve a felfrissüléshez a szépségápolás is hozzátartozik, mint a manikűr vagy a gyógypedikűr.

A rengetegféle gyógyító masszázs a felnőttek számára mindenképp maga a mennyország, az viszont kiváltképp örömteljes, hogy a gyerekeknek is jár ez az élvezet. A gyerekmasszázs - kiváló minőségű csokoládéval - nem csak feltölti őket energiával, lazítja az izmaikat, hanem erősíti az immunrendszerüket, és hosszabb távon a teljesítményfokozáshoz is hozzájárul.

A wellness mellé fitness is jár

Ha egy wellness-szállodára gondolunk, minden bizonnyal társul mellé képzeletünkben egy fitnessterem is. Jogosan, hiszen az "ép testben ép lélek" mondás igaz, azaz a wellness mellé fitness is jár, ami nincs másképp a Hotel OTP Birkenhof **** esetében sem Karintiában.

A wellness-szálloda fitnessterme épp olyan jól felszerelt, mint a wellness-részlege, és mindemellett az edzés alatt páratlan panoráma tárul a vendég elé. Egy jóleső fáradtságot pedig nincs is jobb, mint egy wellness-oázisban kipihenni!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!