mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nyugtató színek, édes minták – Ilyen egy menő gyerekágynemű! (x)
2021-11-26 09:52 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A délutáni alvás minden gyereknél kardinális kérdés. Van, aki alszik, mint a tej, van, akit pedig semmi kincsért nem tudnak alvásra bírni a szülei.

Gondoltál már arra, hogy csak a tökéletes ágynemű hiányzik az édes álmokhoz? Utánajártunk, mi minden kellhet ahhoz, hogy a te gyermeked is boldogan térjen nyugovóra.

Nyugtató színek, gyönyörű gyerekágyneműk

A választék ma már igen széles, rengeteg mindenből választhatnak a szülők és a gyerekek. Amikor alvásról van szó, mindenképp törekedjünk arra, hogy egy nyugodt állapotot segítsünk elő. Gyermekünk lelke lecsendesedik, és sokkal könnyebben hajtja álomra a fejét, mint egy felizgatott, pörgős állapotban.

Ennek a minta- és színválasztásnál is nagy jelentősége van. Érdemes olyan színekben gondolkodni, amik megnyugtatnak, pihentetik a szemet, és nyugtató hatással vannak az idegrendszerre. Ilyenek lehetnek a kellemes bézs árnyalatok, illetve a pasztellszínek. Semleges, bármely nemű gyermek számára ideálisak lehetnek a földszínek, a zöld és sárga árnyalatok, de semmiképp ne válasszuk ezek harsány megfelelőit.

Amennyiben ragaszkodsz a hagyományokhoz és klasszikus fiús vagy lányos színt választanál, akkor a kék és rózsaszín árnyalatok között is találhatsz megfelelőt.

Minták és figurák a takarón: a kevesebb több?

Sok gyermek rajong valamilyen mesehősért, kitalált figuráért, esetleg az állatokért. A legifjabb állatrajongóknak jó választás lehet az állatmintás gyerekágynemű a Gyerek-ágyneműtől. A huzatok és a plédek között is találhatunk olyat, amin a legnépszerűbb háziállatok szerepelnek. Ki ne szeretne édes kiskutyák és kiscicák között álomba szenderülni? Az egyik legnépszerűbb állatminta a lovak szerelmeseinek kedvez, ezekkel a figurákkal még felnőtt méretben is találhatunk kedvünkre valót.

A minta megválasztásánál gondoljunk arra is, hogy ne legyen túl sok, a szemet zavaró, hiszen a nyugodt alváshoz az is hozzájárul, ha lefekvés előtt egy kellemes képpel térünk nyugovóra. Ráadásul reggel is ez lesz az első, amit meglátunk, és biztosan jól indul a nap, ha szívünknek kedves dologgal találkozunk elsőként.

Válasszunk prémium textileket, bőrbarát anyagokat!

A gyerekeknek és a kisbabáknak nagyon érzékeny a bőre, sőt a felnőttek között is vannak jó páran, akik nem tölthetik az éjszakát akármilyen textíliák között. Mivel az ágynemű egy olyan textiltermék, amivel sokat érintkezünk - közel a napunk ⅓-át ágyban töltjük - fontos, hogy az anyag, amiből készül, a lehető legtermészetesebb legyen. Az alapanyagok minősítésénél már van lehetőség vegyszermentes és antiallergén forrásból származó anyagok választására.

Gyermekeknél ez azért is fontos, mert így megelőzhetünk egy csomó allergiás panaszt, illetve az egészségünk szempontjából is jobbat teszünk. Túl sok időt töltünk ágyban párnák és takarók közt ahhoz, hogy ne a legjobbat válasszuk!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!