mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Karácsonyi dekor kellékekkel lesz meghitt az ünnep (x)
2021-12-13 10:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legtöbbünk már jóval a karácsony előtt ünnepi lázban ég. Sokan már hónapokkal a dátum előtt megvásároljuk az ajándékokat és válogatunk a karácsonyi dekor kellékek között.

Ahhoz, hogy meghitté varázsoljuk az ünnepet, jó, ha magunk készítjük el a lakásdekorációt.

Karácsony színei

Az első és legfontosabb elem maga a karácsonyfa. Ezt természetesen mindenki maga díszíti fel a saját ízlésének megfelelően. Bőven vannak olyanok, akik a klasszikus fehér vonalat képviselik, és nem szívesen aggatnak színes gömböket a fára.

Ezzel ellentétben szép számmal akadnak olyan családok, akik a szivárvány összes színét szeretik a fájukon látni. Vannak, akik megfontoltan, évről évre más és más színtematikát választanak az adott hangulathoz illően és olyanok is, akik a hagyományos piros, zöld, kék színekkel díszítenek.

Akik mindenhova rohannak, nagy valószínűséggel a boltban vásárolják a kész csecsebecséket, míg a ráérősebbek és művészi vénával rendelkezők saját maguk készítik el a karácsonyfadíszeket. A kézműveskedést nem lehet elég korán elkezdeni. A leglelkesebbek már októbertől kezdve gyártják a szebbnél szebb kellékeket, hogy azok majd új fényt vigyenek otthonukba.

Karácsonyi dekor kellékek az ünnepi hangulatért

A Valex Decor Kft kínálatában számos karácsonyi dekor kellék közül válogathatunk, ha amellett döntenénk, hogy mi készítjük el otthonunkba az idei elemeket. A karácsonyi szalagok segítségével egyszerű, minimalista dizájnú masnikat készíthetünk, amelyeket a lakás bármely pontján ízlésesen elhelyezhetünk. A szőrmés koszorúalapok és gyertyák segítségével magunk is elkészíthetjük az adventi koszorúnkat, amelyet feldobhatunk néhány aranyos figurával.

A feliratos dekor táblák által bármely kopogtató különlegessé, ünnepivé tehető. Az akasztós díszeket pedig akár a karácsonyfára, akár a kilincsekre, ablakokra is elhelyezhetjük. A világító gömb fényfüzér tovább emeli az ünnep hangulatát a nappali vagy az étkező megfelelő pontjaira függesztve.

Az igazán precízek a lakás stílusához illő csomagolóanyagot választanak, hogy a karácsonyfa alatti ajándékok és a lakásdekoráció egységes képet alkosson.

Az otthon melege

A karácsonyi dekor kellékek által a lakásunkból igazán meghitt, lélekmelengető otthont varázsolhatunk, mire elérkezik a szenteste. Bármilyen szépen díszített legyen is az otthonunk, az igazi boldogságot a családdal együtt töltött idő jelenti. A közös társasjátékozás, az ünnepi lakoma, a hatalmas beszélgetések mind-mind olyan dolgok, amiket pénzért nem lehet megvenni. Ebbe a szellembe tökéletesen beleillenek a kézzel készült dekorációk, de akár a magunk által készített ajándékok is, amik még személyesebbé teszik ezt a varázslatos alkalmat. Egy egyedi meglepetésre garantáltan még évekig emlékezni fog a megajándékozott személy.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!