mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Milyen egy praktikus szemeteszsák? (x)
2021-12-13 11:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A szemeteszsákok olyannyira az életünk részei, hogy szinte tudomást sem veszünk róluk mindaddig, amíg két eset valamelyikével nem szembesülünk.

Az egyik, amikor észrevesszük, hogy elfogyott, és nincs mibe gyűjteni a háztartási hulladékot, a másik pedig, amikor már roskadásig tele van, és kiszakad. Ilyenkor fölöttébb bosszúsak szoktunk lenni.

A szemeteszsákok legfontosabb jellemzői

A hulladékgyűjtő zsákokat, zacskókat a napjainkban egyre növekvő szeméthalom összegyűjtésére, az adott hulladékgyűjtő ponthoz, azaz pl. egy háztartásban a fekete kukához való elszállítására használjuk.

Természetesen nem csak a családoknál találkozhatunk szemeteszsákokkal, hanem minden munkahely része, legyen szó irodákról vagy gyárakról. Minden háztartásban és vállalatnál igény szerint más-más szemétgyűjtőket vásárolnak, épp ezért a szemeteszsákok mérete is igen eltérő lehet.

Anyaguk műanyag, melynek sűrűsége, összetétele adja az adott zacskó tartósságát. Mivel különböző fajtájú hulladékokat gyűjtünk, ezért a legfontosabb a zsákok minősége. Hiszen egyrészt el kell bírnia az adott nagyságú súlyt, másrészt fontos, hogy az éles tárgyak ne vágják ki az oldalát. A szemeteszsákokat, amíg a hulladékgyűjtő autók nem szállítják el, különböző konténerekben, kukákban tároljuk.

Műanyag szemetes kukákban biztonsággal raktározhatod a hulladékot, mivel strapabíróak és számos méretben megtalálhatók. Fontos, hogy a szemeteszsák mérete mindig kicsit nagyobb legyen a kukánál, hogy teljes mértékben ki lehessen használni az űrtartalmukat.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél nemcsak háztartási szemeteseket, hanem szelektív kukákat is tudsz vásárolni.

Mi alapján válasszunk szemeteszsákot?

Ha nincs bevált darabunk, és nem tudunk dönteni, akkor egyértelműen kísérletezni kell. Attól függően is eltérhet a választásunk, hogy általában milyen hulladékot gyűjtünk. A papírokhoz elegendő vékonyabb, míg fémekhez, műanyaghoz jóval erősebb zacskó kell.

Lehet kapni olyan kivitelezésűt, amely könnyen kihúzható, műanyag szalaggal zárható és olyat is, amelyen nincs ilyen fogantyú. A legfontosabb, hogy praktikus és higiénikus legyen. Drogériákban már árulnak olyan típust is, amely illatosított. Ez nagyon jól jön konyhákban, ahol a háztartási szemét szagát elvesszük vele.

Színben is széles körű a választék. A legáltalánosabb típus a fehér, ezt követi a fekete, de léteznek már különböző színű zsákok is. A fekete a legtöbb esetben újrahasznosított alapanyagokból készül, így ár-érték arányban is kedvezőbb, és a hulladék tartalma sem látszik ki belőle.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. a higiéniai termékek változatos világában forgalmazza a legkülönfélébb árucikkeket. Szemeteszsákokból is megtalálható jó pár változat.

A kiváló minőségű Alufix szemeteszsák már sok tesztelésen átesett és kiállta az idő próbáját, bátran ajánljuk mind családi, mind irodai környezetben! A hozzá kapható számtalan szemeteskuka közül pedig érdemes a méretben és stílusban a leginkább passzolót kiválasztani!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!