mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mit érdemes tudni az eWelink kompatibilitásáról a Sonoff termékekkel? (x)
2021-12-13 12:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Gyakorta tapasztaljuk, hogy az eWelink számos otthoni és kereskedelmi célú alkalmazásban bizonyítja funkcionalitását.

Ennek köszönhetően költséghatékony megoldásnak számít a piaci vetélytársakhoz képest. Az eWelink okosotthon rendszerek lehetővé teszik, hogy az lakókörnyezetedet automatizáld, és rábízhasd az otthonod működtetését a mesterséges intelligenciára.

Az otthoni kényelem záloga manapság a kiterjedt funkcionalitással rendelkező intelligens otthonvezérlő rendszer, vagyis az okosotthon rendszerek. Ezek lehetővé teszik, hogy a te személyes ellenőrzésed nélkül is energiát és erőforrásokat takaríthass meg, akár távollétedben.

Az eWelink az okoseszközök közötti gyors és könnyű kommunikációt teszik lehetővé. Ez azt jelenti, hogy összehangolhatóvá válik a világítás, különféle áramkörök, kamerák, wireless csatlakozási pontok, szenzorok működése.

eWelink a mindennapokban

Az okosotthon rendszerek hasznát bizonyítandó számos példát hozhatunk fel, de a legkiemelkedőbb minden valószínűség szerint az otthoni kényelem. Ha szeretnéd létrehozni a számodra ideális otthont, amelyben minden egyes eltöltött pillanat egy felejthetetlen élmény, akkor jó úton jársz az eWelink vezérlőrendszer beszerzésével.

Az otthoni biztonságért felelős zárrendszerek, a világítást és szellőzést vezérlő különféle kapcsolók és berendezések akár önállóan is el tudnak végezni minden feladatot. Nem kell ezentúl függönyöket igazítanod, de még a villanykapcsolót sem kell feltétlenül megérintened, ha fényre vagy sötétségre vágysz. A kapuk, zárak, ajtók és ablakok vezérlése is megoldható egy hatékony eWelink okosotthon rendszer implementálásával.

Az OkosabbOtthon.hu webáruházban az eWelinkkel kompatiblis Sonoff termékek széles választékát találod. Ezek az okostermékek az eWelink rendszerében eredményesen tudnak üzemelni.

Otthonok fűtése, hűtése eWelink rendszerrel

A belső helyiségekben található szenzorok segítségével az eWelink minden szükséges adatot összegyűjt. Ezeket felhasználva tanulni kezd és optimalizálja a folyamatokat. Nemcsak az általad bevitt adatok és parancsok alapján hoz döntéseket. Sőt, az az általános tapasztalat, hogy az intelligens rendszerek sokkal hatékonyabban működnek emberi beavatkozás nélkül.

Az energiahatékonyság abban rejlik, hogy a rendszer kiszámolja az optimális hőmérsékletet, amelyre a statisztika alapján szükséged van az otthonodban. Ennek megfelelően kapcsolja be, vagy kapcsolja ki a klímáért felelős berendezéseket.

A felesleges energiafelhasználást meg tudod előzni, ha hagyod, hogy az eWelink végezze a dolgát és helyetted számoljon. A magas fokú autonómiát a bridgek és eszközök szinkronizálásával éri el. Ez azt jelenti, hogy a rendszer minden apró részletre figyel, miközben a lakóingatlant vezérli.

Például nyitott ablakok mellett, amelyeket a szenzorok is érzékelnek, nem indítja el a fűtést, túl magas hőmérsékletnél pedig előbb a szellőzést kapcsolja be, stabilizálva ezzel a benti klímát.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!