mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vicces pólót karácsonyra mindenkinek! (x)
2021-12-14 09:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az ünnepek során mindenki kicsit közelebb került a családjához és a szeretteihez, hiszen együtt élvezhetjük a karácsonyt, örülünk egymás társaságának, és finomakat eszünk.

Azonban ennek az időszaknak elengedhetetlen kelléke az ajándék is, ami viszont sok fejtörést tud okozni nekünk. Amennyiben már minden ötletet előtt a korábbi években, akkor ezt a cikket Önnek írtuk.

Egyedi és szívhez szóló karácsonyi meglepetések


Ha nem tudja, hogy mivel lepje meg édesanyját, párját, testvérét, illetve nagyszüleit, akkor biztosan jól jön pár frappáns tipp, amivel lenyűgözheti a másikat. Mivel szinte senki számára nem könnyű feladat megtalálni a tökéletes meglepetést, így hiába a sok remek ötlet, ha valahogy egyik sem passzol az adott személyhez. A legnagyobb fejtörést talán az okozhatja, ha az adott személlyel már régóta ismerik egymást, hiszen ebben az esetben már valószínűleg kifogyott a frappáns dolgokból.

Persze nem lehetetlen idénre sem valami egyedi és szívhez szóló apróságot találni, amelyet bárki örömmel fogad. Legyen szó egy hobbiról, munkáról vagy éppen egyszerűen csak egy humoros pillanatról, ezekhez kapcsolódóan biztosan talál majd egy különleges meglepetést. Ilyen lehet a Pamutlabor Pólónyomda vicces pólója, amik között számos kivitelből választhatja ki a tökéletes karácsonyi ajándékot.

A vicces pólók választéka

A webáruházban szabadjára tudja engedni a fantáziáját, és lehetősége van nemcsak egyedi pólók tervezésére, hanem akár már készleten lévő darabok megrendelésére egyaránt. Amennyiben tudja, hogy mit keres és mire van szüksége a másiknak, akkor könnyedén, pillanatok alatt megvásárolhatja az idei ünnepi meglepetést.

Ott van például a Randiszabályzat felső, amely remekül jöhet a bátyja, öccse, esetleg egy barátja számára, aki mostanában sokat ismerkedik. Ezt a kivitelt 22 színben és 8 méretben szerezheti be, ráadásul, ha további termékeket is választ mellé, akkor akár ingyenesen házhoz is viszik a csomagot. Legyen szó bögréről, vászontáskáról, de akárcsak egy másik vicces pólóról, érdemes tovább nézelődni a hatalmas termékpalettán.

A kicsit véresebb dolgokat kedvelők számára pedig ott van az Alternatív univerzum párnacsatás ruhadarab, amely kifejezetten az uraknak lett megtervezve. Az egyedi és különleges modellel biztosan lenyűgözheti egy férfi ismerősét. Készíttessen mellé egy hasonló feliratú vászontáskát vagy egy farmerkabátot, és a szett így már teljes is lesz.

A vicces szövegezésű változatok között megtalálhatja továbbá a Rock Davinci, a Viva La Evolution, illetve a Totally Straight-et egyaránt. Utóbbi egy unikornisos, hölgyek számára kifejlesztett humoros felső, ami színeinek köszönhetően lesz igazán egyedi és különleges.

Ezekkel az ötletekkel tehát biztosan nem lőhet mellé idén karácsonykor. Amennyiben végre valami újdonságot csempészne az együtt töltött időkbe, akkor a vicces pólókkal mindezt egyszerűen megvalósíthatja.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!