mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Munkaerő-kölcsönzés a véget nem érő interjúk helyett (x)
2022-01-14 09:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A munkaerő-felvétel egyre nagyobb nyomást helyez a HR szakemberekre. A toborzás és a pozíció betöltésének hatékonysága egyre fontosabbá válik.

A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásának igénybevételével jelentős kapacitás szabadul fel a HR osztályon.

HR tippek

Az új alkalmazottak felvétele rendkívül időigényes a cégek számára, ráadásul már a munkaerő-felvétel pillanatában annak megtartásán kell gondolkodni. A szakértők olyan mérőszámokkal vizsgálják a hatékonyságot, mint a time-to fill, azaz az idő, ami a meghirdetett állás és a felvétel között telik el; illetve a quality-of-hire vagyis az új kolléga elégedettsége.

Van néhány olyan eszköz, amellyel gyorsítható ugyan a folyamat, de a kiszervezésnél nem lesz hatékonyabb. Alapvetően nagyon fontos a valódi követelmények és a valós hozzáértés meghatározása, a plusz készségek megfogalmazása, de ugyanilyen lényeges a modern technológia megfelelő használata a toborzás során.

A videó interjúztatás rengeteg időt és pénzt tud spórolni a vállalatoknak. Ha találunk egy alkalmas és szimpatikus jelöltet, azonnal csapjunk le rá, hiszen nem érdemes a következőre várni a felgyorsult világban. A mai kommunikációs megoldások pedig lehetőséget nyújtanak az automata válaszadásra e-maileken vagy chatbotokon keresztül.

Munkaerő-kölcsönzéssel a hatékonyságért

Alapvetően a fenti tippek megfogadásával gyorsíthatunk a toborzási és kiválasztási folyamaton, de tényleges megoldást csak a WHC által kínált munkaerő-kölcsönzés szolgáltatás nyújt. A kölcsönzés előnye, hogy nagy terhet vesz le a cég alkalmazottai válláról, és az igazán fontos dolgokra fókuszálhatnak a beosztottak, továbbá a szolgáltatás rugalmasan tud alkalmazkodni a termelés ingadozásához.

A szellemi munkaerő kapcsán a tanácsadókból álló csapat a legnagyobb szakértelemmel képes kiválasztani a számunkra legideálisabb jelöltet. Ha csak átmeneti létszámhiánnyal küzdünk, akkor is jelezhetjük a munkaerő iránti igényünket, amire a kölcsönző gyors és hatékony toborzással és kiválasztással reagál.

Válasszunk profikat

A munkaerő-kölcsönzés mellett érdemes kiszervezni a bérszámfejtést is, így a HR osztály olyan jelentős mértékben tehermentesítve lesz, hogy 100%-osan a vállalat belső folyamataira és a növekedésre tud koncentrálni. Mindenképpen érdemes magunkat szakértő kezekre bízni, hiszen az erre szakosodott cégek széles körű, sokrétű szakmai háttérrel rendelkeznek és minőségi szolgáltatást nyújtanak. A piacvezetők már papírmentes megoldásokat alkalmaznak, ezáltal a rengeteg papírmunkától sem kell tartanunk, minden fontos elintéznivaló online felületen elérhető.

Összességében tehát érdemes megállni egy pillanatra, átgondolni a folyamatokat és olyan megoldásokat keresni, amikkel a vállalat pénzt és időt takaríthat meg, hogy aztán további növekedésnek induljon.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!