mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Te is megfogadtad, hogy idén egészségesebb leszel? (x)
2022-01-18 09:12 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az új esztendő beköszöntével sokan tesznek maguknak ígéretet, fogadalmat, hogy mit fognak másképp csinálni az előző évhez képest.

Klasszikus a "leszokom a dohányzásról" vagy a "lefogyok nyárig 5-10-15 kilót". Ismerős? Ezek általában hamvában holt kísérletek, pedig az új év valóban magával hozhatja az új lehetőségeket.

Ha te nem vagy híve ezeknek az önámító fogadalmaknak, akkor is érdemes valamilyen cél(oka)t meghatározni a következő időszakra. Nem azért, hogy sanyargasd magad, hanem majd az év végéhez közeledvén, amikor számadást készítesz, büszke lehess magadra.

A tanulás, önfejlesztés, munkával kapcsolatos tervek mellett ne feledkezz meg magadról sem! Ha te nem vagy egészséges, nem lesz, aki megvalósítsa a céljaidat. A HerbaStar csapata összegyűjtött neked néhány ötletet, hogy megalapozd a jó fizikai és szellemi állapotot, hogy más területeken is brillírozhass.

Több vitamin

Töltsd fel a vitaminraktárodat! A téli hónapokban amúgy is kiemelten fontos, hogy több zöldséget, gyümölcsöt együnk, sőt emellett még érdemes valamilyen étrend-kiegészítőt is beiktatni az étrendbe. De milyet? A kérdés jogos, hiszen a kínálat elképesztően széles. Vannak speciális, csak nőknek, gyerekeknek, férfiaknak, 50 év feletti korosztálynak szólók, vannak kombinált készítmények, amik egy kapszulában több különböző hatóanyagot is tartalmaznak.

C-vitamin mindenképp legyen a kiegészítésben, mert nem csak az immunrendszert erősíti, hanem sok más hatóanyag felszívódását segíti. Tehát, ha alacsony a C-vitamin szintje a szervezetedben, akkor kevésbé tud a magnézium vagy a kalcium is felszívódni, nem fogják tudni hozni a várt hatást. De például a kollagén is jobban be tud épülni a paprikából kivont vitamin jelenlétében.

Kollagén, a sok probléma megelőzője

Ha teljesen egészségesnek érzed magad, a kollagént akkor is elkezdheted szedni, hogy ez az állapot minél tovább tartson. A piac számtalan formáját kínálja a kollagén után érdeklődőnek, így egy picit érdemesebb tanulmányozni a felhozatalt. A legszembetűnőbb különbség, hogy az egyik por alakú, a másik kapszula formában kapható.

Ebből a szempontból amellett tanácsos letenni a voksot, aminek a fogyasztása kivitelezhető. Egyesek nem bírják a nagyobb kapszulákat lenyelni, míg mások inkább gyorsan lenyelik, minthogy kortyolni kelljen teával vagy gyümölcslével. Rendeld meg egészséged őrét, ami nem más, mint a hidrolizált kollagén a HerbaStar webáruházból!

Meghálálja a tested a gondoskodást

Szervezetünk kötőszövete nagyrészt kollagénből áll. Emiatt, ha kellő mennyiségben fogyasztod, lényegében az egész tested meg fogja hálálni a törődést. Serkenti az agyműködést, javítja a látást. Megelőzheted a csontritkulást, támogatod a szív- és érrendszert, ami ma Magyarországon listavezető a daganatos megbetegedések mellett.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!