mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Így zajlik a Honda kormányműjavítás folyamata (x)
2022-01-19 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Honda sokak által kedvelt márka autók, motorok, sőt, még fűnyírók tekintetében is. Rengetegen vásárolják a japánok autóit azok megbízhatósága miatt.

Persze a Honda sem találta fel még az örökké működő autót, így bizonyos alkatrészek idővel javításra, cserére vagy éppen felújításra szorulnak.

A kormánymű egy ezen alkatrészek közül. Szerencsére a kormányműjavítás olyan dolog, amit meg tud fizetni akár egy kisebb költségvetésből gazdálkodó autós is. Jellemzően ötszámjegyű összegből megúszható egy Honda kormányművének javítása.

Ezt kell tenni, ha elromlik a Honda kormányműve

A kormányművel kapcsolatos hiba észlelése esetén azonnali akcióra van szükség, ha szeretnéd tovább használni az autódat. Érdemes felkeresni a Szervokormány javítás csapatát, hiszen ők kormányműjavítással, -felújítással foglalkoznak lassan egy évtizede. Ennek következtében komoly tapasztalattal rendelkeznek a szervókormány-, szervószivattyú-javítás tekintetében.

A weboldalukon található futárrendelő segítségével akár online is rendelhetsz futárt. Először azt kell megadnod, hogy Budapesten belülre vagy más településre szeretnéd megrendelni. Ezt követően be kell gépelned a vezetnékneved és a keresztneved, hogy tudják, ki a megrendelő. A gördülékenyebb folyamat érdekében bekérik azt is, hogy személyautó kormányműről, szervószivattyúról vagy kamion kormányműről van-e szó.

Az űrlap második felében az autó márkáját, típusát, évjáratát, a motor típusát, a hiba rövid leírását kell megadni. A kapcsolattartáshoz szükséges adatok közül az e-mail-cím mellett kérik a belföldi mobil telefonszámát, az irányítószámra, városra, utcanévre és házszámra van szüksége a futárnak. Van egy külön rubrika, ahol megjegyzést is írhatsz a futárnak, például ha nem egyértelmű a házszámozás.

Árak és garancia

Konkrét árlistát nem fogsz találni annak kapcsán, hogy mennyibe kerül általánosságban véve a kormánymű-felújítás Honda típusú gépjármű esetén. Annyi azonban bizonyos, hogy mint már említettük, jellemzően egy ötszámjegyű összeggel kalkulálhatsz. A jó hír, hogy a futárszolgálat a Szervokormány javítás csapatánál ingyenes, szóval nem kell külön szállítási díjat fizetni. Kivételt jelent az, ha nem történik felújítás vagy értékesítés, ilyenkor viszont felszámítják a szállítási költséget.

Jellemzően 24-48 órán belül felújíthatóak a Honda kormányművek. Az ajánlatkérést követően a futár házhoz megy az alkatrészért, majd a javítást követően vissza is szállítja. Érdemes eltenni a számlát, hiszen a számla birtokában érvényes a garancia. Ez alapvetően egy évre szól.

Mindig érdemes megérdeklődni, hogy az összes alkatrészt kicserélik-e a kormányműben. Fontos az is, hogy a gyári Honda kormányművel megegyezzenek az alkatrészek, így aligha érhet csalódás.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!