mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tároljuk rendezetten kerti szerszámainkat! (x)
2022-02-14 10:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Akik kertes házban élnek, tisztában vannak vele, hogy a kert rendszeres gondozása, egy veteményes, gyümölcsös folyamatos rendbetétele igényel némi beruházást különböző kerti kisgépekbe, szerszámokba.

Ezeket időről időre karban kell tartani, és ami talán a legfontosabb, a hideg, szeles, esős idők beköszöntével el kell őket helyezni egy védett helyen.

A kerti kisgépek, eszközök vagy akár csak a kerti gyerekjátékok megfelelő elhelyezése biztosítja, hogy hosszabb ideig működőképesek maradnak, így később kell beruházni a cseretermékekre vagy lehet, hogy egyáltalán nem is lesz rá szükség.

A kerti szerszámok ideális tárolása

Ha nincs semmilyen kiépített tárolási lehetőség, első körben a legjobb az lenne, ha a garázsban legalább el lehetne helyezni ezeket a szerszámokat. Legyen akár műanyag, fa vagy fém, semmilyen gépnek vagy kerti játéknak nem tesz jót, ha kint áll hetekig az esőben, hóban.

Ráadásul napjainkban már szembe kell nézni két újabb időjárási tényezővel, az egyik a magas UV-sugárzás, a másik pedig az egyre nagyobb hőingadozás, amely nemcsak szervezetünkre, hanem a kint időző bútorainkra, gépeinkre is hatással van.

Praktikus tárolási lehetőségek

A legpraktikusabb tároló a kerti pad, amely egy többfunkciós bútordarab. Nemcsak kitűnő elrejtést biztosít a kerti eszközök számára külső szemlélődők, a kertbe látogató vendégek elől, hanem egyúttal kellemes ülőalkalmatosság is a hozzánk érkezőknek. Esztétikusak, kompaktak, és az ülőrész fedőlapja alatt kisebb szerszámok, kerti játékok vagy akár párnák is elhelyezhetők.

A Gemini-Duo szerszámtároló ládái igen népszerűek, ugyanis rendkívül univerzálisak. Nem igényelnek nagy karbantartást, könnyen kezelhetőek, és számos nagyobb szerszámot is el tudnak rejteni. Változatos kivitelezésben kaphatók. Léteznek olyan darabok, amelyek egy adott kerti garnitúra részét képezik, praktikusan és ízlésesen kiegészítve azt.

A kerti tárolóházak

A legjobb megoldást egy kis kerti tárolóházikó felépítése jelentheti. Azok a háztulajdonosok, akik nem rendelkeznek egy beltéri tárolóhelyiséggel vagy garázzsal, ténylegesen bajban vannak, hiszen nem tudják hol télire elszállásolni a kerti gépeiket, szerszámokat. Ilyenkor jelent nagyszerű megoldást egy kültéri tároló felállítása, amely aztán minden szükséges eszközt elnyel.

A kerti házaknak ma már sokféle változata van, minden igényt kielégítenek a különböző fából, rozsdamentes fémből vagy nagy teherbírású és időtálló műanyagból készült típusok. Ezekben a házikókban a kerti szerszámokon, a nagy fűnyírón túl minden bizonnyal el fognak férni kerékpárok, sífelszerelések és a kerti gyerekjátékok is vagy akár egy-két kerti bútor is.

A legfontosabb, hogy megvédjük értékeinket az időjárás viszontagságaitól, és ennek érdekében mindenképpen érdemes beruházni valamelyik tárolási módba annak érdekében, hogy később ne kelljen még sokkal több kiadással szembenéznünk, amikor egy új kerti bútor szettet vagy kerti kisgépet kell beszereznünk.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!