mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sporthoz használt vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató: mit kell tudnia? (x)
2022-02-14 11:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha egy vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatót sportoláshoz szeretnénk használni, akkor bírnia kell a strapát! Nem lehet az egy mezei, bármelyik boltban kapható alapmodell.

Komoly igénybevételt kell kibírnia, ráadásul ilyen körülmények között még teljesítenie is tudnia kell.

Nézzük is meg, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

Legyen tökéletesen kényelmes

Bár már azzal is előrébb vagyunk, hogy nem vezetékes fülhallgatóban gondolkozunk, de ennyi kevés. Az edzés munka (legyen szó amatőrökről vagy profiról), komoly odafigyelést igényel. Egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy bármi is elvonja a figyelmünket a sportolásról.

Ha nem tudunk koncentrálni, akkor nem is tudunk megfelelően teljesíteni. Ha tehát azt akarjuk, hogy megfelelő legyen a komoly edzéshez is, akkor egy tökéletesen kényelmes fülhallgatóra van szükségünk. Így talán még meg is feledkezünk róla, de az biztos, hogy nem fog zavarni minket. Hosszú távon mindenképp kifizetődő egy ilyenre beruházni.

Extrém izzadásálló, vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató

Mindenképp extrém izzadásállónak kell lennie a sportolásra szánt vezeték nélküli fülhallgatónak. Vannak, akik nem izzadnak annyira gyorsan, másokról már két lépést követően is patakokban folyik a víz. Mindkét típusnak meg kell feleljen egy kiváló Bluetooth fülhallgató. Egy IP68-as por- és vízállóság tökéletes választás lehet bárki számára. Ha ezt tudja egy eszköz, akkor az garantáltan elég lesz minden edzéstípushoz.

A hangzás is kiemelkedően fontos

Van, akinek csak az a lényeg, hogy üvöltsön. Legalábbis az elején még azt gondolja, de amikor már hallgatja a fülhallgatót egy órája, akkor rájön, hogy hosszú távon nem kifizetődő.

Épp ezért nagyon is számít, hogy hogyan szól a fülhallgatónk. Kiemelkedően fontos szerepe van a határozott basszusoknak. Főleg a kardió jellegű mozgásformáknál ez megadhat egy olyan alapot, ami túllendít mindket a holtponton.

Ha valóban kiváló Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatót szeretnél, akkor válaszd a Soundcore termékét a Moon Store-tól! Ez az eddig említett összes említett tulajdonsággal rendelkezik. Sőt, még többet is tud. De vannak itt még továbbá tulajdonságok, amelyeket még majd ezt követően veszünk át, a következő bekezdésben.

Bírja jó sokáig

Gondolj csak bele, hogy edzőterembe vagy, fekvenyomáshoz készülsz, de nem tudod befejezni a gyakorlatot, mert megzavarnak. Nincs is ennél rosszabb, főleg, ha magadhoz képest nagy súlyokkal dolgozol.

Ilyen nehezítő körülmény lehet a fülhallgató lemerülése is. Nagyon idegesítő tud lenni, ha a zene segítségével maximálisan koncentrált állapotba kerülsz, majd amint hozzákezdenél a gyakorlathoz, lemerül a fülhallgató. Ezért is nagyon fontos, hogy hosszú üzemidővel rendelkezzen, és legyen töltőtokja is, így edzésre menet is töltődik.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!