mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Neked is van filmmániás ismerősöd? (x)
2022-02-14 12:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mindenkinek a családjában, a baráti körében vagy akár a kollégái között akad olyan ember, aki minden szituációra tud egy odaillő frappáns filmszöveget, betéve tudja az Oscar-díjasokat.

Aki szabadidejében filmpremierekre ül be, és a közösségi oldalakon millió filmajánlóval árasztja el az ismerőseit.

Nos, ha neked is akad ilyen filmmágusod, és épp neki kell ajándékot keresned, akkor nem is nagyon kell folytatni az expedíciót. Az egyik legkönnyebb dolog a filmrajongókat megajándékozni, hiszen rengeteg ajándéktárgy készül filmbeli karakterekkel, logókkal, idézetekkel ellátva, és ezek - ha gondosan választják ki őket - hatalmas örömet okoznak az igazi fanatikusoknak.

Most az ajandek-otletek.hu csapatával állítottunk össze olyan tippeket, amelyekkel garantált sikert érhetsz el a mozgókép kedvelőinél.

Bögre, pénztárca és popcornos vödör

Ezek azok az ajándékötletek, amelyekkel sosem fogsz tudni mellényúlni, hiszen egy vérbeli mozifilm-rajongónak olyan alapfelszerelések, amik nélkül aligha tudna létezni.

Melyik filmrajongónak ne jönne jól egy filmes pénztárca, ahol egyrészt tárolni tudja a jegyek vásárlásához szükséges bankókat és kártyákat, másrészt el tudja tenni a már jó előre megvett jegyeket?

A bögre sem lehet mellényúlás, hiszen minden filmnéző tudja, hogy kötelező filmezés közben teát, kávét, vagy üdítőt kortyolgatni.

Persze míg a bögre pihen az egyik oldalukon, addig a másikon feltétlenül kell helyet hagyni a popcornos vödörnek, így még ha nem is moziban, hanem otthon nézünk meg egy filmet, úgy is egészen autentikus élményt nyújthat. Látod, milyen könnyű a film iránt rajongók fejével gondolkozni?

Melyik ajándékot választod a filmmániás ünnepeltnek?

A fentebb felsorolt ajándékötletek egytől-egyig kiválóak, így ha tudod, hogy melyik az ünnepelt kedvenc filmje, karaktere, akkor máris indulhat a vadászat!

Persze kevesebbszer ajándékozunk pénztárcát vagy popcornos vödröt, de mondd: szerinted van olyan, hogy túl sok bögre? Bögréből sohasem lehet elég.

Ha pedig jól választasz, akkor az ajándékozottnak napi szinten eszébe fog jutni, hogy te mivel kedveskedtél neki, hiszen egy szuper bögrét mindenki napi használatra fog be.

Ha szeretsz örömet okozni, akkor válassz az ajandek-otletek.hu filmmániás szekciójából!

A nyomodban járjon a csillogás!

Légy olyan, mint Csingiling, a kis tündér. Ünnepelj, és adj olyan ajándékot szeretteidnek, kollégáidnak, amelyek aztán bearanyozzák a napjaikat, akárhányszor csak a kezükbe kerül! Változtasd akár csak néhány perc erejéig is álomvilággá annak az életét, aki odavan a filmekért, és épp most ünnepel valamilyen jeles eseményt!

Van-e jobb dolog a világon, mint örömet szerezni annak, akit szeretsz? Igen, nagyon nagy örömet szerezni! Most egy lépésnyire vagy tőle!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!