mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A kijelzővédő fóliák célja (x)
2022-02-24 10:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Manapság szinte már mindannyian használunk üvegfóliát, hogy megőrizzük mobiltelefonunk kijelzőjének épségét.

Erre azért van szükség, mert ezen készülékek legsérülékenyebb pontja a képernyőjük. Így ha ezt használjuk, a telefon helyett csak az üveg karcolódik majd meg.

Kifogástalan minőség és modern technológia együttes használata

Az okostelefonunkon keletkező sérüléseket könnyedén elkerülhetjük, ha a mai kor szellemének megfelelő technikával készült védőfóliát használunk. Korábban a nyomógombos telefonokat akár a napi szintű megpróbáltatások sem tették tönkre, hiszen ezek kialakítása még sokkal strapabíróbb volt. Manapság azonban a technológia fejlettségének és az igények változásának köszönhetően már senki nem szeretne ilyen készülékeket használni.

Az új generációs mobilok viszont kényelmes használatuk miatt sokkal sérülékenyebbek, ezért gondoskodni kell a megfelelő védelmükről. Ha hosszú időn keresztül szeretnénk megőrizni készülékünk jó állapotát, akkor érdemes a lehető legjobb minőségű üvegfóliát választani. A néhány ezer forintba kerülő üvegfóliák sokszor megvédik a több tízezres kijelzőket a sérülésektől.

A megfelelő üvegfólia kiválasztása

A kijelzővédő fóliák kínálatában sok esetben meg kell küzdenünk a bőség zavarával, így érdemes nagy körültekintéssel válogatni közülük.

Ha nem megfelelőt választunk, akkor nem fog tökéletesen illeszkedni a telefonunkra, így nem fog 100%-os védelmet nyújtani. Amennyiben Ön Huawei, Samsung, Xiaomi, Apple vagy egyéb márkájú telefonra keres képernyővédő üvegfóliát, nézzen körül a Telealk.com webáruházban.

Amennyiben lehetséges válasszon teljes képernyős üvegfóliát, amelyek pontosan illeszkednek a készülékek kijelzőjére. Fontos, hogy az üvegfólia felhelyezése is tökéletesen sikerüljön, ne maradjon alatta kosz vagy légbuborék, mert az a kinézeten túl, az üvegfólia tartósságát és védelmi képességét is csökkenti.

A fóliák többsége rendelkezik speciális bevonattal is, mely túléli a legtöbb tárgy által okozott apró karcokat. Ennek köszönhetően Ön mindig gyönyörűen fényes és sima kijelzővel tudja majd használni telefonját.

A kijelzővédő fólia használat közben

A mai modern üvegfóliák (főleg a prémium minőségűek) már olyan technológiával készülnek, melynek köszönhetően a kijelző képe mindig éles marad, és a felület azonos módon fog reagálni az érintésekre, mint korábban.

Végül pedig azt is fontos megjegyezni, hogy a fólia nincs negatív hatással sem a megjelenített színekre, sem a felbontásra. Annak érdekében tehát, hogy okostelefonja biztonságban legyen, érdemes kijelzővédő üvegfóliát használnia. A védelem mellett, a megfelelő üvegfóliával pedig kristálytiszta, ujjlenyomatmentes kijelzőt kaphat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!