mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Milyen vallási témájú könyv kerüljön a polcra? (x)
2022-03-21 13:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A vallás sokak életében nagy jelentőséggel bír.

Épp ezért sokan vannak, akik szabadidejükben szívesen foglalkoznak azzal, hogy részletesen tanulmányozzák az általuk követett vallást annak érdekében, hogy mélyebb tudásra tegyenek szert.

Ezekben lehetnek segítségükre a különböző vallási témájú könyvek. Cikkünkben összeszedtünk 3 olyan kötetet, amelyek bővebb betekintést nyújthatnak egy-egy vallás megismerésébe, főbb értékeinek megértésébe. Nézzük, melyek ezek!

Kathryn Kuhlman - A legnagyobb erő a világon

A Mai-Könyv.hu-nál kapható vallási témájú könyvek között megtalálható Kathryn Kuhlman műve. A 20. század legnagyobb női evangélistája összejövetelein rendszeresen beszélt a Szent Szellemről, illetve Isten szeretetéről. Művében az ezzel kapcsolatos legfontosabb tanításait, gondolatait gyűjtötte össze.

A könyvben több kérdést is felvet, amelyre egyúttal választ is kaphat az olvasó: mi a szellemi erőnlét titka, hogyan töltekezhetünk belőle, hogyan tapasztalhatjuk meg az erőt saját életünkben, hogyan élhetünk győztes életet, és hogyan vethetjük alá akaratunkat a Szent Szellemnek.

Ha nyitottak vagyunk arra, hogy megismerjük a Szent Szellem erejét, akkor érdemes beszereznünk ezt a könyvet.

Horváth Árpád - Jó napot! Ferenc pápa vagyok

Bár Ferenc pápa már 2013 óta a katolikus egyház pápája, viszonylag kevés információnk áll rendelkezésre arról, pontosan milyen ember is ő. Azonban ez a kötet lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük!

Antonio Spadaro-nak, a Civilta Cattolica főszerkesztőjének több alkalommal is lehetősége nyílt a pápával történő találkozásra, amelynek során természetesen kérdéseit is feltette. Ennek az eredménye egy interjú, amely e könyv alapjait adta. Olvasás során nemcsak fontos kérdésekkel és válaszokkal találkozhat az olvasó, de a pápa személyes hangvételű vallomásait is megismerheti.

Amennyiben szeretnénk megismerni Ferenc pápa életét, akkor ez a mű nekünk való!

Joyce Meyer - Csendben Istennel mindennap


Mai rohanó világunkban nincs könnyű dolga azoknak, akik szeretnének a vallással foglalkozni.

Joyce Meyer, a világ egyik vezető gyakorlati bibliatanítója pontosan tisztában van azzal, hogy mennyire nehéz időt szakítanunk a hétköznapokban arra, hogy imádkozzunk, vagy hogy Istennel kapcsolatos gondolatainkkal foglalkozzunk. Ugyanakkor csak rajtunk múlik, hogy a vallást hogyan illesztjük be a mindennapokba.

Könyvében 365 inspiráló gondolatot szedett össze a vallással és az Úrral kapcsolatban, amelyek segíthetnek kicsit elcsendesedni, és magunkra koncentrálni.

Ha tehát aktívan érdeklődünk a vallás világa iránt, akkor a felsorolt könyvek érdekesek lehetnek a számunkra.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!