mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan lehetséges a megújulás textilfesték segítségével? (x)
2022-03-25 09:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha valami igazán különlegesre vágyik az ember, legyen az ruha vagy lakáskiegészítő, minden bizonnyal a legjobb, ha saját kezűleg készíti el.

Ezzel garantált az egyediség, és könnyen újat, izgalmasat kreálhatunk a régi unalmasból is textilfesték segítségével.

Unalmasból izgalmasat

Sokszor van úgy, megununk egy ruhát, holott még jó ránk, az otthonunkat díszítő textilkiegészítőket lecserélnénk, de nincs rá anyagi keret. Ahhoz azonban, hogy egy unalmasból izgalmasat, valami igazán egyedit és nagyszerűt készítsünk, tökéletes a textilfestés.

Nincs szükség komoly pénzbeli befektetésre, mindössze egy kis lelkesedés, kreativitás kell, és bárki egy délután alatt teljesen igényekre szabottan újjá varázsolhatja mind ruhatárát, mint a otthonát.

Milyen egy jó textilfesték?

A ruhák és lakástextilek rendkívül jól újrahasznosíthatóak, feldobhatóak saját ízlés szerinti színekkel, mintákkal, amelyhez kitűnő ötlet a textilfestés. Amellett, hogy szabadon alkothatunk, értékes "énidőt" és remek érzést kapunk.

A Birdo Shopnál kapható textilfesték minőségi, környezetbarát és szagtalan termék. A La Pajarita textilfesték spray kínálat emellett rengeteg csodás színt tartalmaz - a visszafogott barnától a harsányabb sárgáig -, használatával pedig szinte gyerekjáték a munka.

Bármilyen ruha vagy párna, takaró, de még kárpitozott bútorok új köntösbe öltöztetéséhez is kiváló technika. A világos színű anyagokon gyakorlatilag azonnal sikeresen alkalmazható, a sötéteken érdemes egy alapot a fehér textilfestékkel felvinni és ezen használni a kiválasztott színt.

A kiváló textilfesték rendkívül egyszerűen használható, gyors a száradási ideje - 40-50 perc az érintésszáraz és 72 óra a teljes -, illetve a felület ezt követően nem keményedik meg, vagyis a ruha sem válik kényelmetlenné.

A textilfestés fortélyai

Ahhoz, hogy szép és maradandó eredményt érjünk el a textilfestés során, az anyagot először ki kell mosnunk öblítő nélkül. Ezt követően terítsük ki sima felületre, és jöhetnek a kreatív energiák, az alkotás öröme!

A La Pajarita textilfesték spray használat előtt felrázandó, illetve az első fújás egy próba legyen más felületen, hogy ellenőrizzük, a festék szépen szóródik-e. Azokat a területeket, ahova semmiképp sem szeretnénk, hogy jusson, gondosan takarjuk le!

Tudni kell, ha a flakon fúvókáját csak félig nyomjuk, festékfoltokat nyomhatunk ki, ha pedig teljesen, egyenletes permet keletkezik. Gondoljuk át, tervezzük meg, mit szeretnénk elérni és mit használunk hozzá, vagyis ecsettel dolgozunk szabadon, esetleg stencil segítségével, illetve egy színt kell előkészíteni vagy váltogatjuk őket?

A tökéletes végeredményhez nem maradhat el a fixálás, amelyhez ajánlott a kifordított mintát vasalni. Alacsony hőfokon pár perc alatt kész is, büszkén gyönyörködhetünk munkánk gyümölcsében! Bátran álljunk neki, szuper kikapcsolódás is egyben!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!